- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
Xantor #36161 üzenetére
1, általában vesznek mégegyet , és cserélgetik
2. először legyen meg a laptop, aztán ha magasak a hőfokok, majd kitalálod. Én sem használok ilyet.
3. Nem ez a típus, de van laptopos hátitáskám. Szeretem
5. van aki akksi kímélés címén feltölti majd kiveszi. És csak ritkán teszi vissza.
6.Ezek az akksik nem bírják a teljesen lemerített állapotot!!!Sose tedd puha felületre a laposod, a lábacskái belenyomódnak az anyagba, a hasa felfekszik, a hűtőnyílások lezáródnak.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Xantor #36161 üzenetére
Notik világában még nem vagyok teljesen otthon, de néhány dolgot biztosan tudok.:
Akkumulátort szinte mindig lehet nagyobbra cserélni, a legtöbb gyártó szériákhoz kiad nagyobb akksit. Ez esetben fel szokta tűntetni, mely típúsokhoz használható.
Persze hozzá értők biztos kiokosítanak, mely más akksikkal működik még jól.Laptop hűtőből nem tudok nyilatkozni.
Táska ügyben nem tudom, mit szóljak hozzá. Nekem tokom van hozzá, és iskolatáskába hordom (van belső notebook zsebe, és nem olyan feltűnő, mint egy laptop táska, de kényelmesebb, és elfér benne még sok más is; emellett olcsóbb, mint egy minőségi notebook táska)
Az akksi igazából nem megy tönkre csak úgy.. néhány év alatt akármit csinálsz, gyengülnek, d enem számít sokat, hogy használod (persze extrém kivétel mindig van).
Ha kiveszed belőle, akkor is javasolt néha teljesen feltölteni, meríteni (5-10%-ra majd tölteni néhány órán át.. nem levenni egyből 100%-on). Tárolásra talán 60% körüli töltösség lehet a legjobb. De egyébként lehet tölteni össze-vissza, töltőre teheted 70%-on is, nem lesz baja, csak ajánlott néha "formázni".
5-10% alá lehetőleg ne merítsd az akksit. Szándékosan főleg ne. Ez nem NI-MH akksi, haname Li-ion, annak nem tesz jót.Optikai meghajtó helyett üzleti gépeknél lehet akkumulátort tenni, de ezt a nem üzleti modellek többnyire nem támogatják.
Ha vonatozol vele,s szerintem tedd alá a hűtőt (bár nekem nem melegszik nagyon, én csak sima notebook alátétet használok, előnye: puha, párnás az alja. pl.: ilyesmi)
JAVÍTSATOK, HA VALAHOL TÉVEDEK!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Filmvilág
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Hardcore café
- Sweet.tv - internetes TV
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest