Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cassius.clay

senior tag

válasz Z86 #23620 üzenetére

Miért lenne 6 munkaóra? A 3 óra az 3 óra akárhogy is nézzük, nem? Mellesleg rajtam kivűl az üzletben voltak még vagy 6-an, ebből még egy ügyfél hozott egy gépet, ami szintén proci cserére jött, és szintén utolsó csvarig szétbontós volt, közben jött egy Samsung noti is,aminek a tulajdonosa el sem tudta mondani mi baja, ott kellett vele sakkozni, közben hoztak eladni laptopot, garanciáztatni elromlott monitort, adatmentésre külső vinyót és hagy ne soroljam még...
    A lényeg, ketten dolgoztak vele, de nem egyszerre és nem csak az én gépemmel votlak elfoglalva, hanem közben még csináltak 21 másik féle dolgot.
    A HP szervizessel ne hasonlitsuk össze, mert az átveszi a géped, lebassza a sarokba, és majd sort kerit rá, ha ő ugy akarja... Én ide bevittem a gépem és nekiálltak egyből, nem rakták félre... Azért ez nem mindegy.
    Egyébként nem volt húzós, Maga a proci 10k volt 4k-ért rakták bele és 2k-ba számíttattam a régi T6570-est be. Igy 12k-t kellett fizetni, ami szerintem elég korrekt ár,; ha találsz ennyi pénzért P8600-as procit és még be is épitik neked a gépedbe azonnal, akkor megemelem a kalapom.

Duliee : A P8400-as proci került 8k-ba de odaérve kiderült hogy van P8600-as is és csak 2k-val drágább és beszámitják a régi procim. Gondoltam igy ugyanott vagyok még mindig árban ha beszámolják a régit, csak erősebb procit kapok, ezért választottam a P8600-ost a P8400-es helyett.
    Egyébként igenis bajnok idő, amit futottak, aki szerint sok a 3 óra, annak én fizetek, ha hamarabb szét tudja szedni a gépet elsőre, mert az kizárt. Mondom az utolsó csavarig szét kellett bontani darabjaira, mint a legót.

• Graphics

Jómunkásember

válasz Z86 #23620 üzenetére

Már írta pár hozzászólással előbb, még tegnap, 8 votl a proci + 4 a munkadíj, szóval ha tényleg ennyiből kijött, akkor túúúl korrektek :)

Ha a kocsiban dugattyút kell cserélni, akkor bontják az egész motort :D

Új hozzászólás Aktív témák