- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
válasz
Gedeon31 #35932 üzenetére
Nem azt írtam, hogy használt gépet vettél, hanem a HP amikor átadja a nagykereskedésnek a készüléket eredeti, új csomagolásban, ők elindítják a garanciát (a saját kis rendszerükben amit Te is látsz a neten). Utána akár éveket is állhat raktárban, kiskereskedőnél a készülék. Van olyan, hogy már lejárt a két év garancia, de az ósan csak akkor rakta ki valamiért a polcra és Te pedig megvásároltad. Utána papírokkal tudod bizonyítani, hogy ez így is történt.
Ha nincs kitöltve a garanciajegy, akkor irány vissza reklamálni és írják szépen rá amit kell. Ezt sok helyen nem csinálják megfelelően, utána pedig a vásárló koppan, ha esetleg nem lesz garanciális a gépe...És nem a HP-hoz kell menned reklamálni, hanem az Edigital-hoz.
Megnéztem neked és mindenhol 3 év garanciával adják. Tehát ha dátummal kitöltik a jótállási jegyet és a számla is megvan, akkor nem lesz gond később a szervizben sem.
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Gedeon31 #35923 üzenetére
Azzal kell foglalkoznod, ami a garanciajegyre van írva, attól a dátumtól számított 3 év a lényeg. Bár tényleg, attól függ hol vetted, milyen feltételekkel.
(#35924) SeniorTilla: ahogy a fentiekben is volt róla szó, például ilyen esetben is milyen jó dolog, ha tudja igazolni az ember papírral a vásárlás dátumát. Szóval én is a papír mellett foglalok állást, mert jó ha van.
-
válasz
Gedeon31 #35923 üzenetére
Mert gondolom nem új gépet vettél, hanem újraértékesítettet. Ha van számlád, akkor nem gond, a garid érvényes a számlán szereplő ideig. Ha nincs, akkor már necces.
Vagy: NYEU-ból, stb. vetted, ott mindenhol 1 év van a probookokra, mert ez az üzleti kategória belépő szintje, annyi garancia van rá, mint a legolcsóbb konzumer modellekre.
-
-
deathtania
senior tag
válasz
Gedeon31 #35861 üzenetére
easeus partition master home edition. ingyenes partition manager, és akár most is beolvaszthatod. lényeg, hogy töröld a freedost, aztán a win partíció méretét növeld meg arra területre. vagy ha közötte van másik partíció, akkor azt is alrébb tudja tolni, csak ki kell várni, míg boot alól átmásolja hátrébb az adatokat.
én ezzel szoktam játszadozni, ha éppen úgy alakul, hogy valamelyik partíció méretét változtatni kell
-
deathtania
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest