Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro66
csendes tag
Sziasztok!
Leírom mi lett a tegnapi ügyből.
Nos ma nyitásra bementem a boltba és láss csodát a töltőm ott várt engem, 2napja, csupán elfelejtettek telefonon értesíteni.
Nem akartam átvenni, mert kártérítést követeltem a kiesett 2hónap miatt.
Addig magyarázkodtak és érveltek, hogy fölösleges a pereskedés, hogy átvettem az adaptert, de egyből mentem is a fogyasztóvédelemhez az üggyel kapcsolatban.
Ott közölték velem, hogy (most idézek) "ez a törvény egy nagy szar", ugyanis az áll benne, hogy TÖREKEDNI kell a 15napos határidő betartására, így nincs mit tenni.
30 nap után kérhettem volna egy cserét, de az ugye a csere cseréje lett volna, tehát nem lettem volna előrébb azzal se.
Annyit elértem, hogy a garancia papírom 2hónappal meghosszabbították (hurrá).Azt hiszem ennyit a magyar törvényekről, a fogyasztók védelméről stb...
Mindenkinek köszön aki segített valamilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest