Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Khelben #41801 üzenetére
Nem rád értettem, de sok ilyen van abban a topicban, amit említettem
Én már több, mint 13 éve forgalmazok, szervizelek, tesztelek HP gépeket, ezek szerint a hp-s karrierünk hasonlóan hosszú időre nyúlik vissza. Előtte más márkákkal foglalkoztam évekig. Sok-sok ezer gép ment már át a kezeim között. HP-ból főleg a konzumer kategóriát vitték tőlem, elég nagy tapasztalatom van velük. Mindig felháborodtam, amikor okosok azt nyomták, hogy csak üzleti gépet vegyél, ha gépet akarsz venni, mert a többi szar. Ez úgy ahogy van hülyeség, százszor be lett már bizonyítva, alátámasztva vásárlói véleményekkel, visszajelzésekkel. Az üzleti gépeket is ismerem, mindig kínálatban tartom őket is. Strapabíróbbak ez tény, de ezen kívül a sima felhasználónak nem nyújtanak más előnyt. A konzumerek olcsóbbak és szebb a kép, hang, nagyobb a teljesítmény, stb. Sőt, konzumerből is van olyan szintű, mint egy elitebook pl.
Ezért vagyok mindig zabos, ha a HP konzumer gépeit zsigerből lehúzza valaki, főleg ha nincs nagy tapasztalata velük...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- BAZÁR (Frissítve 08.03)
- HP Envy x360 14-fc0707nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - OLED, 32GB RAM
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest