Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz Khelben #41801 üzenetére

Nem rád értettem, de sok ilyen van abban a topicban, amit említettem :)

Én már több, mint 13 éve forgalmazok, szervizelek, tesztelek HP gépeket, ezek szerint a hp-s karrierünk hasonlóan hosszú időre nyúlik vissza. Előtte más márkákkal foglalkoztam évekig. Sok-sok ezer gép ment már át a kezeim között. HP-ból főleg a konzumer kategóriát vitték tőlem, elég nagy tapasztalatom van velük. Mindig felháborodtam, amikor okosok azt nyomták, hogy csak üzleti gépet vegyél, ha gépet akarsz venni, mert a többi szar. Ez úgy ahogy van hülyeség, százszor be lett már bizonyítva, alátámasztva vásárlói véleményekkel, visszajelzésekkel. Az üzleti gépeket is ismerem, mindig kínálatban tartom őket is. Strapabíróbbak ez tény, de ezen kívül a sima felhasználónak nem nyújtanak más előnyt. A konzumerek olcsóbbak és szebb a kép, hang, nagyobb a teljesítmény, stb. Sőt, konzumerből is van olyan szintű, mint egy elitebook pl.

Ezért vagyok mindig zabos, ha a HP konzumer gépeit zsigerből lehúzza valaki, főleg ha nincs nagy tapasztalata velük...

Új hozzászólás Aktív témák