- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Khelben #41801 üzenetére
Nem rád értettem, de sok ilyen van abban a topicban, amit említettem
Én már több, mint 13 éve forgalmazok, szervizelek, tesztelek HP gépeket, ezek szerint a hp-s karrierünk hasonlóan hosszú időre nyúlik vissza. Előtte más márkákkal foglalkoztam évekig. Sok-sok ezer gép ment már át a kezeim között. HP-ból főleg a konzumer kategóriát vitték tőlem, elég nagy tapasztalatom van velük. Mindig felháborodtam, amikor okosok azt nyomták, hogy csak üzleti gépet vegyél, ha gépet akarsz venni, mert a többi szar. Ez úgy ahogy van hülyeség, százszor be lett már bizonyítva, alátámasztva vásárlói véleményekkel, visszajelzésekkel. Az üzleti gépeket is ismerem, mindig kínálatban tartom őket is. Strapabíróbbak ez tény, de ezen kívül a sima felhasználónak nem nyújtanak más előnyt. A konzumerek olcsóbbak és szebb a kép, hang, nagyobb a teljesítmény, stb. Sőt, konzumerből is van olyan szintű, mint egy elitebook pl.
Ezért vagyok mindig zabos, ha a HP konzumer gépeit zsigerből lehúzza valaki, főleg ha nincs nagy tapasztalata velük...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest