Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vtechun

veterán

válasz adika4444 #41603 üzenetére

Az én 8460P történetem egy Thinkpad T400-al kezdődött. Megvettem mint céges laptop - leváltandó az asztali E8400-at, de hamar kiderült, hogy nekem ennél több teljesítményre van szükségem. Akkor keresgéltem itt Nyíregyházán üzleteket, ahol árulnak mondjuk TP 420-at. Vettem egyet 50-ért, belepattintottam +4 giga ramot és az SSD-met. Az is jó volt, de valahogy nem éreztem azt, hogy elégedett lennék. Aztán ugyanebben az üzletben - már amikor vettem a 420-at is ajánlgatta az eladó (aki maximálisan korrekt) - volt HP Elitebook 8460p is. Egy hét múlva, visszamentem, hogy nem-e tudnánk kicserélni egy HP-ra a TP-t. Természetesen megoldottuk (a TP vásárlásakor is mondta, hogy jövőhéten jön újabb szállítmány, nyugodtan vigyem vissza, kicseréli nekem egy szebbre.). Ez annyira szép állapotú gép, hogy simán el lehetne adni újként, meg alapból is komolyabbnak hat, mint a full műanyag külsejű TP 420. Optikát lecseréltem optibay rackre. Szóval külsőleg megint makulátlan, ahogy belsőleg is. Egyetlen hátrányt tapasztalok a TP-vel szemben, hogy ez eléggé hangos, az soha nem volt hallható - zavaróan. Na ez a 8460 igen hamar idegesítően elkezd zúgni, úgy, hogy a Notebook fancontrol is be van lőve.

Új hozzászólás Aktív témák

• Bobb2

újonc

Sziasztok!

Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
    Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
    Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
    Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
    Köszi.