Hirdetés
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- ASUS blog: szélessávú netkapcsolat – bárhol
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Felraktam a WinXP x64-ben található HP lj1100-as drivert, ráküldtem az USB-re, és érdekes modón nyomtatott vele a 1010-esem. Mondjuk nem lehet annyira precizen állítgatni, mint a 60MB-os gyári drivert, de jobb, mint a semmi.
-
baggins
csendes tag
ja, emailt a baggins@freemail.hu címre lehet küldeni.
előre is köszi ha akad segítség. -
baggins
csendes tag
Sziasztok!
Cserélnék, ha van jelentkező. Orvosi rendelőbe vettem 2 db. HP 1018-at, de nem úgy nyomtat, mint a 1010 (a receptet nem lehet neki elmagyarázni). A 1010 korrektül nyomtat. Ha valaki tudna adni cserébe HP 1010-et megköszönnném. -
Pá
addikt
Hp 1012-es nyomtatóm van, meg tudja valaki mondani, hogy pontosan milyen toner kell bele?
Esetleg ha valakinek van valami tuti tippe hol lehet olcsón beszerezni az is jöhet. -
LukE
veterán
hááááát. 1012-m van, de annak is elmebeteg drivere van. Es ha jol emlekszem HP-eknal ez a sorozat mar discontinued, szoval talan nem is lesz driver frissites

hmm, hp.com? nem tartott sokaig eljutnom ide: Bővebben: link -
Sullivan
aktív tag
Ez engem is érdekelne mert ilyen nyomtatóm van és a közeljövöben tervezem xp 64bit telepítését!
-
NetGod
tag
Udv,
a fent emlitett nyomtatom van, es a regmultban felraktam egy WindowsXP x64 Editiont.
Namost a HP nem csinalt meg 64bites, legalabbis AMD64 illesztoprogit. (Vagy csak en vagyok nagy balfasz??)
Szoval kaptam egy olyan tippet, hogy egy nagyon hasonlo nyomtato driveret probaljam felrakni. Csak a kerdes: milyen instruction set-je vagy printing language-e van ennek a nyomtatonak? Milyen HP fekete feher lezernek van ugyanilyen???
Aki hasonlo cipoben jar, vagy csak 5lete van, lecci segitsen.
Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Jogász topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkbook 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB DDR5 RAM 512GB NVME SS Lenovo Gar: 2029.05ig
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- GIGA AKCIÓ! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- S21 256/8 dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest