Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Én is nagyon sokáig hanyagoltam a main quest-et, és próbáltam mindenféle side-questeket és errand-okat letudni, meg a bögréket, fémvirágokat gyűjteni, Tallneck-eket megmászni.
Aztán már kicsit zavart, hogy nem haladok a fő sztorival, és végül nekiálltam megcsinálni azt is. Annyi előnye volt talán ezeknek a "kalandozásoknak", hogy a main quest-nek az előírtnál sokkal magasabb level-en álltam neki, és alapvetően nem okozott akkora gondot a masszívabb ellenfelek legyőzése. Az legelső corruptor még Mother's Watch-nál pl. tök nehéznek tűnt, most meg már 2 se kottyan meg. A vicc, hogy előbb küzdöttem meg corrupted Behemoth-tal és Thunderjaw-val, mint simával.[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Tuomas
addikt
Igen, a lila színű fegyverek a legerősebbek, a legtöbb módosítást tudod rápakolni.
Minden fegyverből 3 típus van, a zöld, a kék, meg a lila.
Az egyes fegyverek nem ugyan azt tudják, így a hunter bow, meg a war bow nem ugyan az, ezért nem is érdemes összehasonlítani egymással őket. Valamelyikkel gránátféléket tudsz kilőni, valamelyikkel csapdákat, amibe ha beledzsanázik a robodínó, akkor sokkolódik, felrobban, vagy kigyullad, aztán valamelyik fegyverrel ki tudod kötözni az állatot, stb. Mindegyiket ki kell próbálni és azt használni, ami a te stílusodhoz legjobb.
Én jelenleg a hunter bow-ot használom elsődlegesen, ami gyorsabban újratölt, emellett a war bow (ha jól tudom ez a neve), ami lassabban tölt újra, de nagyobb sebzést okoz, és van ilyen ultrahangos robbanónyila (vagy mi), ami lerobbantja az egyes komponenseket a dínókról. Ezt a kettőt használom a leggyakrabban."18 óra játékkal tartok a játék 25%-ánál, ahol még csak könnyebb ellenfelek vannak. 18-as szint.
Soká' lesz még ennek vége"Én erre akkor jöttem rá, amikor ránéztem a térképre és még csak a kb 5 %-a volt felderítve
[ Szerkesztve ]
We were here
-
SH4D0W2011
őstag
Szerintem érdemes, a különböző íjakhoz különböző nyílvesszőket tudsz használni, mind másra jó, van pl. tüzes, ami az arra érzékeny robotokkal szemben elég hatásos tud lenni, vagy van olyan is, amivel a páncélzatukat tudod lebontani. Máshonnan nem is igazán lehet fegyvert szerezni, küldetésekkel meg csak később fogsz tudni szerezni. Ja és a lila színűeket nézegesd, azok a legjobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest