- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
[39 óra, 66%, lvl41]
Tegnap nekiestem a hunting kihívásoknak. Volt 1-2 nagyon könnyű, de jó nehéz is. Végigcsináltam mindet, bár a legnehezebb groundon csak full sun-ig jutottam, ezáltal megkaptam a blast slinget meg ropecastert. Annyiban térnek el a shadow változattól, hogy több a handlingjük. A ropecasternek örülök, a slingnek kevésbé, ám meg kell említsem, hogy meglehetősen sok xp-t és skill pontot adtak, egy 5-6 szintet biztos léptem 33-asról, amihez még hozzájött 4 skill pont talán. 2-3 óra alatt ez nem kevés
Eljutottam továbbá arra a pontra, hogy hirtelen nagyon sok pénzem lett.
A Xi egy olyan cauldron, ami megint más, így utólag azt mondanám érdemes inkább észrevétlenül bemenni, mert olyan sok ott az ember, hogy mármár unalmassá válik kiszedegetni őket. Ezután jutottam el oda, hogy úgy érzem a városok, falvak és mindent látva, hogy legalább annyi tagja van az eclipsnek, mint amennyi emberrel egyébként találkozik az ember. Ha minden "gonoszt" megölünk, akkor szerintem a vidék populációja legalább a felére csökken...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest