Hirdetés
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Urak, Jazz-be (2009) be lehet rakni egy átlagos babakocsit, összehajtogatott állapotban úgy, hogy hátul gyerek is benntvan a gyerekülésben? Van aki 2 felnőtt + egy baba felállásban birtokol egy ilyen kocsit? Nagyon izgat a Jazz, nem kéne nagyobb/erősebb/férfiasabb kocsi nála, de ez a pakolhatósàg fontos szempont. Persze tudom, vegyek kombit erre a feladatra. Köszi előre is
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz Snoop-y #33490 üzenetére
köszi! A tuti az lesz ha elmegyek és kipróbálok egyet. Szimpi kis kocsi és biztosan nem hiába dicsérik annyira. Évi 5-10k km-re kéne, tehát abszolút hétvégi kocsinak, ide-oda elugrani, kirándulni. Nem akarok erre egy nagy kocsit fenntartani és Németországban élek egy nagyvárosban, a parkolás is szempont. A Jazz ideálisnak tűnik de ugye egy kisbaba sok cókmókot jelent. Köszönöm a véleményeket és a segítséget.
@j.bravo
Én az új, 99LE-s 1.4-est akarom. Amiket olvastam, ott azért ott az 1.4est érezhetően erősebbnek írtak, fogyasztás difi sztem irreleváns (sőt lehet az 1.2 többet lenyel mert jobban pörgeti az ember).[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
Sziasztok, új autó vásárlás előtt állok, gen8 Accord 2.4i-től mennyire kell rettegnem? Németországban élek, itt is venném. Nincs sok a használtpiacon, 2009-10 körüli férne bele a keretbe, 100k km alattiakat nézek, és évi max 10k km futásra akarok egy kényelmes, megbízható autót. 2-3 ezer euró lenne a TypeS felára, annyit sztem nem adok ki azért - pedig nagyon tetszik. Szóval sima 2.4i lenne. Köszönöm előre is.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
Sziasztok, én is gen10 Civicről kérdeznék. Természetesen végigolvastam mindent a neten, ami csak volt, tesztvideok stb. Legalább 5 évre keresek autót, leginkább hetvegi használatra és kirándulásokra( ilyen évi 10 max 15k km). Van egy másfél éves kisfiam , tehát babakocsi játszik - de elég kompakt méretre, laposra össze lehet hajtani. Arra lennék kíváncsi , hogy mennyire használható főleg a csomagtartó, van esetleg vki kisgyermekes aki megosztaná a tapasztalatait? Olyan 4-6 évig biztos megmaradna a kocsi, 1.5 turbó lenne kéziváltóval. Kár, hogy nem jött ebből a generációból kombi..
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
Köszi mindenkinek a véleményt/ tapasztalatot. Azt hiszem nem tudom elkerülni, hogy bemenjek egy szalonba és hülyét csinálva magamból megkérjem őket, hogy a babakocsit beleprobálhassam.
Még az is lehet, hogy egy pici lapos tetőbox lesz a megoldás, abba belemegy a babakocsi, hátra meg minden egyéb. 2 hetes nyaralásra sosem lesz használva inkább ilyen 3-4 napos hosszúhétvégékre, lemenni a tengerpartra (Németo-ban élünk ) stb. Napi munkába/bölcsibe járásra nem kell autó, tényleg szó szerint hetvegi autót keresek, és nagyon megfogott a Civic.Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz hdanesz #71916 üzenetére
sziasztok,
mivel munka miatt úgy néz ki, heti 3-4nap napi 170km-t kell mennem (2x85), keresek vmi gazdaságos autót, így került a képbe a 9gen 1.6 dízel Civic. A családi hintó maradna az asszonyé, napi kevés városi km-re mindegy a fogyasztás és nem szívesen válnék meg a Rav4-től, másodiknak meg egy olyan kéne amibe néha befér a család ha úgy hozza a helyzet (2 gyerek van), és komfortosabb mint egy kisautó, valamint merek vele menni pályán - szóval így jött a képbe a 9gen Civic. itt nálunk Németországban venném, látok 80-90ezret futott példányokat. Van valami típushiba, vagy amiért lebeszélnétek erről az 1.6 dízel motorról? fogyasztás lényeges.. Köszönöm!Avanti Roma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- Három db SONOFF Zigbee okos relé/kapcsoló eladó
- Vendéglátóipari kávégépek, automata kávéfőzők, kávédarálók, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest