Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
sziasztok,
9gen civicbe rakok dashcamet, es úgy szeretném megoldani a tápellátását, hogy minél kevésbé látszódjon.
Az A oszlop körül nem tudom merre vezessem, mert függönylégzsák van ott alatta. Leszedni sem merem az A oszlop burkolatát ezért.
Az ablak alsó sarkáig teljesen láthatatlanul el tudom vezetni, a kartámasz alatti tápcsatlakozótól. Itt megakadtam.
Valaki csinált már itt ilyet? Ötlet? -
őstag
válasz z123456789 #44757 üzenetére
Mert nem is a kádergumi alatt van a légzsák, hanem a belső burkolat alatt. Már ha "gumi" alatt arra gondoltál
Átvezetni a kádergumihoz pont nem jó szerintem, mert akkor átvezetem a függönylégzsák előtt is, és ha neadjisten működésbe lépne, pofánvágna a vezetékkel. Szerintem.
Valahogy a szélvédő felől kéne betűrni a burkolat alá... a tigrámon hasonlóan csináltam ,de annak ugye nincs is ott légzsákja.
Más autónak, vagyis 9gen usa verzós civic sedanhoz találtam ma napközben útmutatót, de nem tudom mennyire egyezik ez a része, mert kinézetre totál másak.
Egyébként lehet nem is kéne leszedni, mert alá tudnám tűrni valahogy, van műanyag feszítő szerszámom... majd holnap még egyszer ránézek. -
őstag
válasz z123456789 #44846 üzenetére
ha nem jársz sokat éjjel, akkor érdemes inkább növelt élettartamú izzót lőni, nem világítanak rosszabbul mint a normálok. Vagy nappali menetfényt rakatni az autó orrára.
Nekem is NBU van a saját autómban (opel tigra TT), kb fél éve, eddig még nem égett ki, pedig mindig felkapcsolom mikor megyek. Egyébként nekem nem tűnt fel hogy számottevően jobban világítana mint a normál osram. -
őstag
válasz yodamester10 #45228 üzenetére
a megoldás a casco... Ugyan szétverhetik ugyanúgy az autód ilyen semmirekellők, de nyugodtabban alszol, mert legalább a károd javát téríti a biztosító.
-
őstag
válasz pècsimunkás #45839 üzenetére
kéket lehet sajnos elfelejtheted, hacsak nem 1.4-est akarsz ami sztem csöppet kevés. Mi novemberben vettünk 1.8-as kék hatchbacket (brilliant sporty blue) úgy hogy körbekérdeztük az összes márkakereskedést, 3 volt az egész országban, és már akkor azt mondták, hogy a gyár nem fogad el új megrendeléseket.
-
őstag
válasz pècsimunkás #45924 üzenetére
ja ok.
az i30 se rossz gép, pláne annyival olcsóbban -
őstag
Minap valami rágcsáló 2 tenyérnyi méretű lyukat cafrangolt a motorházfedél szigetelésébe.
Más kárt nem tett (legalábbis nem találtuk nyomát).
Vajon ezt érdemes kicserélni?2016-os Civic hatchback-ről van szó egyébként.
-
őstag
nektek mennyi szokott lenni az éves kötelező szerviz 9.gen 1.8 hatchbackre?
Kicsit sokallom a 65k-t egy olaj és szűrőcseréért... És ráadásul ha gyári olajat kérek még rá akarnak dobni egy 5-öst... Van olyan márkaszerviz ahol nem húznak le ennyivel egy max 2 órás műveletért? -
őstag
válasz BlacKSouL #50978 üzenetére
Asszony érdeklődött, mindketten azon akadtunk ki hogy a gyári motorolajért plusz pénzt kérnek.
Szokásos dolgok cseréje, 1 éves a dög: motorolaj, olajszűrő, pollenszűrő, meg levegőszűrő.Kértem most még a közelben lévő másik 3 szerviztől ajánlatot, kíváncsi leszek máshol is ez-e a módi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest