Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Videószerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shinjike87
aktív tag
Amekkora élmény volt a Desert of Kharak, annyira nem tudom elfogadni az űrbéli epizódjait. Tudom, az egy előzmény játék, de annyira ütős volt, hogy már nem tudtam játszani az 1. és 2. résszel (talán azért, mert Dune hangulata volt számomra). Hátha ez a 3. rész már hoz valamit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Meg akartam venni a fullos kiadást... Már majdnem meg is vettem, aztán kikerült a figyelmeztetés a Denuvo-ra... Basszus, mély csalódás.
-
Louro
őstag
Bár régóta bakancslistás a Homeworld, így a 3 előtt bedobnék egy kérdést. Ha megvan a remastered és az alap verzió is, akkor melyikkel érdemes játszani? És az első résszel érdemes kezdeni vagy feledhető és essek neki a 2. résznek?
-
duvi
nagyúr
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerült, de kivárok egy jobb akciót rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Facebook és Messenger
- Milyen légkondit a lakásba?
- Philips LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hővezető paszták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest