Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlrose32
őstag
Szerintem a üzletek nevének formátuma legyen ilyen, txsco. Az x az ismeretlen, viszont kitalálható..
Megelőzendő az esetleges pereket.
A legtöbb probléma a csomagolássérültnek reklámozott, sokszor összetákolt hulladékokkal van, ezt követik bizonyos multik nem magyarországi márkaképviseleteken keresztül történt beszerzései.
A legjobb példa az elexro worxd volt...de már nincs. -
Kocska89
tag
Jó ötletlet a topic.
Szerintem, a "csomaglás sérült" termékeket árusító, diszkontok, üzletek lesznek a befutók.
Mégpedig ezért, tanulságos olvasmány.Részemről egy pont a Tesco nak annak idején árultak 32" JVC ledes lcd tv-t. Az a típust csak náluk lehetett kapni. Elhoztam, reggelre már nem kapcsolt be, csak áramtalanítás után. X óra készenlétben és nem kapcsol be, csak áramtalanítás után. Végül is visszaadták a pénzem és vettem egy LG 37" full hd készüléket, ezzel nincs gond.
Szerintem arról is érdemes lenne statisztikát csinálni egy egy márkából mennyi a hibás, menyire megbízható az adott márka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest