Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
Nekem 2 TV, 1 monitor, 1 hűtő, és 1 blu ray házimozi rendszerem van, ami Samsung. Szerencsére mind tökéletesen működik.
Kop, kop, kop -
Armahun
addikt
Az biztos, hogy reklámozott divatmárkát mint: samu, lg többet nem veszek.
-
Kocska89
tag
Nagy hiba samxungot választani gyenge minőségű tömegtermék. Az ilyen noname ( Sxncor, Mxdion) tv-k után samxungból láttam a legtöbb rosszat.
Pl samxungot plazma tv, F-buffer meghajtó ic, szeret melegedni. De a samxung a a maximális profit érdekében itt is képes spórolni, meghajtó ic alján kiképezve a hűtőfelület, a nyákon is kivan alakítva a hűtés, csak épp nincs beforrasztva.... De ilyennel találkoztam lcd monitorba is scaler melegszik de még véletlenül se forrasztották volna be.
Ha rosszul látnám a dolgokat majd axlrose32 kijavít.
Tudásra nem rosszak a samxung készülékek, csak épp az alapanyagok, kivitelezés minősége rossz.
Ez pedig az én véleményem volt.
-
Assasin_
aktív tag
Én Tvékben és monitoroban mindig is a samxungot preferáltam nekem mindig az jött szerintem ez a márka az abszolút legjobb ár/minőség terén
Szerintem ha nem csomagolás hibás vagy ilyesmi akkor mind1 hol veszed meg a lényeg a márka és a minőség.
Ez az én véleményem szvsz nem kell belekötni
-
Armahun
addikt
Egy 32lg3000-es négy év után.
Madaras áruházból származik.
A legszebb, hogy nem kapni hozzá alkatrészt.( ha valaki esetleg tud egy ilyen típusú töröttet ne tartsa magéban)
Vhiktor: Arra gondolsz, hogy nem ugyanabból a konténerből szállítanak minden üzletbe?
-
jerry311
nagyúr
Ó igen, tipikus magyar hozzáállás. Ha nem gazdagította a vevő a magyar importőrt, akkor az már nem is a gyártó terméke, nem vonatkozik rá semmi garanciális kötelezettség Magyarországon. Pedig a vevő ugyanúgy fizetett a gyártónak. A szervizcég, meg ugyanúgy kiszámlázhatná a gyártónak a garanciális javítást.
Messze vagyunk még ettől...
Egy másik kedvencem, amikor az EU garancia nem érvényes Magyarban. Mert csak. -
zolem
aktív tag
szerintem még azt is érdemes nézni mi a pontos tipusszám. pl xy34-td nem elég hanem xy34-td-543 mondjuk jófajta de a xy34-td-655 már a METXO számára készült gagyibb !!!
-
axlrose32
őstag
Szerintem a üzletek nevének formátuma legyen ilyen, txsco. Az x az ismeretlen, viszont kitalálható..
Megelőzendő az esetleges pereket.
A legtöbb probléma a csomagolássérültnek reklámozott, sokszor összetákolt hulladékokkal van, ezt követik bizonyos multik nem magyarországi márkaképviseleteken keresztül történt beszerzései.
A legjobb példa az elexro worxd volt...de már nincs. -
Kocska89
tag
Jó ötletlet a topic.
Szerintem, a "csomaglás sérült" termékeket árusító, diszkontok, üzletek lesznek a befutók.
Mégpedig ezért, tanulságos olvasmány.Részemről egy pont a Tesco nak annak idején árultak 32" JVC ledes lcd tv-t. Az a típust csak náluk lehetett kapni. Elhoztam, reggelre már nem kapcsolt be, csak áramtalanítás után. X óra készenlétben és nem kapcsol be, csak áramtalanítás után. Végül is visszaadták a pénzem és vettem egy LG 37" full hd készüléket, ezzel nincs gond.
Szerintem arról is érdemes lenne statisztikát csinálni egy egy márkából mennyi a hibás, menyire megbízható az adott márka.
-
Vhiktor
nagyúr
Azért indítottam ezt a topikot, hogy képet kapjunk arról, hogy a tönkrement, hibás TV-k, melyik üzletből, illetve honnan származnak.
- Nagy üzletlánc (Media Markt, Tesco, extreme digital)
- Webshop (csak webshoppal rendelkező üzletek)
-stb
Van egy olyan érzésem, hogy nem mindegy, hogy honnan veszünk TV-t.Kérek mindenkit, akinek tönkrement a TV-je, hogy ossza meg velünk, hogy hol vásárolta, lehet, hogy fel lehet állítani az adatokból egy szép statisztikát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest