- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Attila2011 #29566 üzenetére
annyira nem neztem h van-e kulonbseg, enyeim mar iden egyetemistak voltak, es tudunk nekik full ingyen csomagot osszehozni
erste tbsz csak akkor erv ha nem akarsz ib-t helyette - kondijaidtol fugg -
axioma
veterán
válasz
Attila2011 #29564 üzenetére
sztem akinek ezek valamelyikenel van mar most szamlaja, annak csak szamlacsomagot kell valtani
aki nem most eloszor ker diakhitelt, annak ertelmezesem szerint nem kotelezo
a golya mashol bankolok megszivtak, vagy lesz nekik ketto vagy atkoltoznek, szemelyes preferencia alapjan [marmint dontve h melyikre]
+1 azt hiszem az utalas ezekben nem ingyenes... valtani csak hasonloan 'dragabol' erdemes... igy a golya olcson bankolok ezen bankon belul is szivhatnak -
dptrsk
addikt
válasz
Attila2011 #11316 üzenetére
Gránit Bank/Magnet Bank, ahol vanak feltétel nélküli számlák, ha jól tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest