Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz Peter.70 #11176 üzenetére

    szerintem egy kicsit túlliheged (aztán lehet az élet Téged igazol végül). egyrészt az első és a harmadik az ugyanaz a "rés".
    másodszor pedig soha semmilyen banknál nem kaptam sms-t a sikertelen vásárlásokról, vagy a 0-s tranzakciókról (igaz, elég rég gránitos vagyok, azelőtt nem is voltak 0-s vásárlások, mindenhol 1Ft-os, vagy 1€-os zárolással tesztelték, hogy helyesek-e a kártyaadatok)

    de ha azt mondjátok, hogy más bankoknál alap a 0-s vásárlás értesítése (szerintem életemben nem volt még 0-s vásárlásom egyébként, vagy a bankszámlakivonatból is mindig kimaradt), vagy a sikertelenekről.

    egyszer, mielőtt BB-tól eljöttem volna átutaltam róla kb az összes pénzem az új számlámra, na akkor egyszer felhívtak a bankból, hogy biztosan én voltam-e (ekkor még nem volt aznapi utalás). emlékeim szerint ez volt az egyetlen alkalom, hogy bármelyik bank aggódott volna egy tranzakcióm miatt. (voltam otp-s, erste-s, bb-s, és most gránit-os, az otp-ben nem vagyok biztos, de a többinél biztosan használtam netes vásárlásra a bankkártyát.)

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák