- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peter.70 #11176 üzenetére
szerintem egy kicsit túlliheged (aztán lehet az élet Téged igazol végül). egyrészt az első és a harmadik az ugyanaz a "rés".
másodszor pedig soha semmilyen banknál nem kaptam sms-t a sikertelen vásárlásokról, vagy a 0-s tranzakciókról (igaz, elég rég gránitos vagyok, azelőtt nem is voltak 0-s vásárlások, mindenhol 1Ft-os, vagy 1€-os zárolással tesztelték, hogy helyesek-e a kártyaadatok)de ha azt mondjátok, hogy más bankoknál alap a 0-s vásárlás értesítése (szerintem életemben nem volt még 0-s vásárlásom egyébként, vagy a bankszámlakivonatból is mindig kimaradt), vagy a sikertelenekről.
egyszer, mielőtt BB-tól eljöttem volna átutaltam róla kb az összes pénzem az új számlámra, na akkor egyszer felhívtak a bankból, hogy biztosan én voltam-e (ekkor még nem volt aznapi utalás). emlékeim szerint ez volt az egyetlen alkalom, hogy bármelyik bank aggódott volna egy tranzakcióm miatt. (voltam otp-s, erste-s, bb-s, és most gránit-os, az otp-ben nem vagyok biztos, de a többinél biztosan használtam netes vásárlásra a bankkártyát.)
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Softmodolt PS3 Slim - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest