- Amazon Fire TV stick/box
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Aktív témák
-
EPP
csendes tag
Nos a sysoft sandra az remekul beirta a manufacturer helyere a biaos datumat :)))))))
A masik progi azt mondta, hogy valami j-bone nevu gyarto kovette el az alaplapot.
azutan talaltam egy weboldalt, ahol ezermiliofele modon meg lehet allapitani az alaplap gyartojat es tipusat.... pl le van irva, hogy award bios eseten igy es igy olvashato ki....
csakhogy nekem nem olyan formatumu a bios kod, mint amit ott kozolnek.... na ilyenkor mi a teendo????????? -
EPP
csendes tag
A gépemben lévő alaplapról nem tudom egyszerűen megállapítani, hogy milyen gyártmány/típus, mert valami buta tájvani gyártó rá sem írta.
Nem tudtok valami progit, ami ezt meg tudja állapítani?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest