- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
Nem igaz. Amúgy pc masterrace voltam 27 évig, szóval nekem nem kell bemutatni. Aztán 18-ban kiderült mekkora előítéles hülye voltam. Amúgy én az a pc-s voltam aki 3 havonta cserélt procit, anno az összes 486 megfordult nálam. De aztán megöregszel és az egész már nem érdekel, és fontosabb a kényelem. "A játék része" résszel meg totál egyetértek bár mar nincs akkora rálátásom erre, de tegnap épp ugatott a virusírtó hogy lejárt az ingyenes licence, hát akkor újísd meg bazmeg
se nem, engem ezzel nyomasztani
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elég jól ismerem a cuccot. Fordítás készítéséhez remek kisegítő eszköz lehet, de itt most nem erről van szó, hanem arról, hogy az adat file-okból kihámozott szöveget simán beteszik a fordítóba, aztán amit kapnak visszateszik a játékba (minden fajta javítás, pontosítás, stb nélkül). Na ez ami számomra szörnyű, hogy van, akinek ez is elég. De nyugodtan megkérdezheted hazai fordító közösség tagjait (vannak itt is PH-n páran tudomásom szerint), nem fognak pozitívan beszélni a témáról.
#173 macy
Nem kell elnézést kérni, biztos megvan rá az okod, hogy nincs lehetőséged angolul tanulni és azért használod az ilyet. Én csak leírtam a véleményem egy publikus fórumba. -
Jhonny06
veterán
Sajnos a grafikának zéró köze van ahhoz, amivel beharangozták. Ettől még persze lehet jó, de a gameplay videókat nézve nagyon durván visszajön a különbség. És nem csak ahhoz hasonlítva, hanem úgy egyáltalán kicsit gagyi ez a grafika 2023-ban, pedig egy ilyen játéknak ez pont, hogy az erőssége kéne, hogy legyen.
-
shotika
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hatévnyi fejlesztést és titkolózást követően megnyitotta kapuit a Roxfort varázslóiskola. Oly sok félresikerült próbálkozást követően vajon milyen lett a XIX. századi feldolgozás?
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest