Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispotter
tag
-
Kispotter
tag
válasz Kernel #45439 üzenetére
Akkor már mindent értek! Ugyanis Még éjjel rákötöttem, hogy ne kelljen ezzel kínlódni és éjjel 13V volt az akkumulátorban. Ment is rendesen, de reggelre elkezdte azt, hogy percenként újraindult a modem meg eldobta a kapcsolatot. Ekkor 12V-volt az aksiban már csak. Akkor gondolom ez ezért van. Egyébként a modem adapterét tegnap kihúztam a hálózatból, de a modemből nem kötöttem ki és rákötöttem az aksit, ami ment a routerbe és a modembe.. nem akart menni csak szikrázott az aksisarú nem értettem, hogy mi van és akkor a modem tápjában a kimenő részen volt egy kondi, az olyat szépet szólt éjjel, hogy csoda nem keltek fel rá! A routernek meg a modemnek nem lett baja gondolom van benne dióda ami védi.
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Kispotter
tag
Köszönöm! Akkor mehet nyugodtan mindkettő! Gondolom a modembe is kapcsoló üzemű táp van akkor! Sajnos nincs, de ezek szerint akkor nem is kell!
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Kispotter
tag
Hát akkor lehet keresek pár diódát! Menynit csökkent 1 darab mondjuk kb?? Nagy baj nincs, ez a router nekem semmibe nem került és van a szekrényben másik.. Csak egy a baj az 5 V-os! Egyébként most tudtam meg, hogy a modem is 9V-os csak nekem 12V-os tápom van hozzá A routerem meg ilyen: TP LINK
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Egy gyors segítségre lenne szükségem! Ma reggeltől délután 4 ig nemvolt áram, és kellett internet, úgy hogy felhoztam egy 12V-os autóaksit, és rákötöttem a modemre, és a routerre. Kicsit már levolt merülve így 12V alatt volt a feszültség ( 11.5 V ), de ment róla simán minden! Mivel holnap sem lesz áram ( oszlopokat cserélnek) feltöltöttem az autóaksit így most üresjáratban 13.5 V van benne! A kérdésem az elfogja viselni a router aminek gyárilag 9V kell??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest