-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felajánlottam ingyen, még a boríték árát se kértem volna, de észérvekkel elutasította és teljesen igaza van.
Az más kérdés hogy az alis 3tucatot 5 forintért megoldásokkal majd a nem is olyan távoli jövőben a kuka tartalma fog csak növekedni.
Te mit választottál volna az ő helyében, elküldöm neked postán az 1 potit, amit csak kedden tudok feladni lévén 4 napos ünnep van, nálunk a faluba csütörtökön 13 órakor bezárt a posta kedd reggelig.
Vagy megrendelsz 600 forintért tizet?
Mégegy.
Fennt vagyok több elektronikai és más adok-veszek fórumon.
Pl. valaki 3 hónapja árul valami szemetet 500 forintért, a kutyának se kell.
Majd jön valaki akinek pont ez kéne, da mivel jajjj pén-pééénz-pééénz...!! a láthatáron, indul a cigánykodás, máris 2000Ft lett a portéka.
Érdekes a magyar. -
PROTRON
addikt
Nem a 2000-es éveket éljük hogy az internet és az emberek az aktív segítőkészségről lenne híres...
De engem is meglepett hogy a neki 20 km-re lévő tatabányán a gugli szerint nincs egyetlen elektronikai alkatrész bolt sem, gondolom aliexpress korában felesleges ugyanazokat boltban árulni, ma már kevesen akarják megadni a tiszteletet a boltosoknak és kifizetni a kényelmet hogy csak átugrik megvenni és kap számlát is.
Amikor mindennap a boltosoktól megkérdezik a magukat zseninek tartó emberek hogy az aliexpressen 67ft/db kerülő potméter miért 250 huf a boltban, megértem hogy elszakad a cérna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest