Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED monitor topic
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - Milyen videókártyát?
 - Androidos tablet topic
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)

- 

PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

de igen, az elektronoknak is van tömege...

PROTRON: ha megnézed, a nem ajánlott bolt (és a klónjai) angol, csak a szla magyar. De az angol engedély ezer éve nem él, a cím fake. Alis cuccokat húz be szkriptel és még alis ár alá árazza. Utalsz előre -csak azt lehet- és kész. Rendőrség nem nyomoz, mert kis összeg, bankot nem érdekli, ha nincs hivatalos eljárás és kb. ennyi a történet. Nem tudom, h mennyit hoz neki(k) havonta ez a bolt és miért nem lépnek a rendőrök... Vannak rá jó hosszú oldalak, ahol a károsultak mesélnek. Szerencsére én megtaláltam ezt a rendelés előtt...
Ami megbízható bolt szerintem, az pl. Hestore (picit átlag feletti ár), Conrad (drága), RS online (csak céges, drága), iotcentrum, modulshop (innen sokat vásároltam), microcontroller.hu (itt is sokat vásároltam, hibás rendelést javították), wireless-bolt, do-it-smart, elektrobot (kis választék).
Esetleg RPi vezérlő? Nem csináltam, mert ennyire még nem volt szükségem. De sokkal több kraft, mint az ESP-ben és van hozzá GPIO is. De a programozását skippelem, ilyesmire nem használtam még

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Kína a tengerbe vetné, Musk és Besos az űrbe lökné az adatközpontokat
 - Könyvajánló
 - Elektromos autók - motorok
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Futás, futópályák
 - OLED monitor topic
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - World of Tanks - MMO
 - További aktív témák...

- Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép
 - CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - Intel CORE 2 QUAD + ASUS PB VEGAS2 + 4GB ram

- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
 - HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold