Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz
aujjobba
üzenetére
A wifis konnektor fogyasztása nagyon alacsony lehet, mert többet egymásba dugva sem tudtam az elsőn fogyasztást kimutatni. 1W körül saccolom max. darabját.
A pc táp, 6-8W körül van, tv szintén 6-7W körül, a Magnat mélynyomó kifejezetten rossz a 8W körüli értékével. A Yamaha erősítő viszont kifejezetten jó a 0.5W-jával.
Ja, mindez egy wifis konnektoron van és nem külön-külön.
Viszont a wifi konnektor után van egy 6-os elosztó, külön kapcsolható aljzatokkal.
A lényeg, hogy nemcsak ez miatt jó, a wifis konnektor, hanem kifejezetten a pc miatt. Mivel biosban úgy van beállítva, hogy a táp ha áramot kap akkor induljon a gép. Így bárhonnan bekapcsolhatom és egy automatikusan induló teamwiever-rel bármikor bárhonnan elérhetem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én már csak ilyen vagyok.
ekkold