Hirdetés
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
sisi22
üzenetére
A program fizetős. A gyártójától a legfrisebb verzió tölthető le, nem tudom annak mennyire használható a demo verziója.
Valószínűleg egy Eagle 7-es verzió szerencsésebb, ha valahol fellelhető még a neten (ha nagyon keresném, akkor biztos megtalálnám). Annál azthiszem a DEMO verzió 10x10cm-es panelméretre volt korlátozva.
A CADSOFT FTP szerverén sokáig elérhető volt, de ugye azóta Autodesk Eagle lett belőle, ami többet tud, de cserébe sokkal lassúbb.
Otthonra megvenni valószínűleg nem olcsó. Nekem a korábbi munkahelyemen több gépre megvették még a 7.x verziót, viszont az újabbakat már csak "bérelni" lehet, ami nem volt szimpatikus, így a cégnél maradt régebbi verzió továbbra is. Régi verziót viszont már venni sem lehet (esetleg használt szoftverként).Ha nem sikerül az Eagle7 beszerzése, akkor léteznek más, ingyenes programok is ilyen célra. Amikor elkezdtem PC-n a paneltervezést kipróbáltam sokféle programot, és arra jutottam, hogy mindegyik sz@r, nem ál kézre, de talán az Eagle kicsit kevésbé az a többihez képest. Ráadásul nagyon sokan használják, és amatőr panelektől kezdve az egészem profi dolgokig sokminden megcsinálható vele. Azóta persze már meg is szoktam, munkahelyen sok panelt terveztem vele, és így már egész egész jó.
-
aujjobba
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Bestbuy játékok
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Borderlands 4
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold