Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
Kernel
üzenetére
Az a baj, hogy amit műveltetek az már több, mint "szakmai vélemények ütköztetése". Sokkal inkább hasonlított a kiafaszábbgyerek, e-penis méregetésnél. Következő lépés a személyeskedés lett volna?

Ráadásul mindezt pár 100 ft-os alkatrészek cseréjéről. A mérés, ellenőrzés részével nem is volt bajom.
Utolsó bekezdésed pedig bullshit. Miért nem reagáltál? Kérte valaki, hogy ne nyilvánítsd ki a véleményed? Az a Te döntésed volt. Az pedig, hogy én írtam reggel az én döntésem volt. Bocsánat, hogy írni mertem. Hogy idézzelek: " Nehogy már a végén itt is nekem kelljen elnézést kérni, hogy használom a fórumot"
-
didyman
őstag
válasz
Kernel
üzenetére
Csakhogy te nem véleményt ütköztetsz, hanem tényként kezelsz valamit, amiről másnak más tapasztalata merészel lenni, mint neked, ami persze szerinted csak hibás tapasztalat lehet, mert ellenkezik a tiéddel. Erre is van egy jó szó, amit tiszteletből nem kívánok itt rád bélyegezni, pedig megérdemelnéd. Én részemről belefáradtam, nem is érdekel, és ahogy Fero írja, ez másoknak sem okoz örömet, egyszerűen azért, mert ebből a sehova sem vezető párbeszédből nem tanul senki. Én részemről elnézést kérek a többiektől ezért. Az első válaszod után rád kellett volna hagyjam. Egyúttal megkérlek, hogy fejezd be te is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Építő/felújító topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell EMC PowerSwitch S4112F-ON Chassis (00P7H1) - Piaci ár alatt
- Lenovo RackSwitch G8272 (7159-HCW) Switch - 48 port - Piaci ár alatt
- Cisco WS-C3650-24PS-L V05 switch - (PWR-C2-640WAC V03 , 3 x FAN-T1 V01) - 24 portos
- Cisco WS-C3650-48FS-L Switch - V05(PWR-C2-1025WAC V02 , 3 x FAN-T1 V01) - 48 port
- Dell E02M005 PowerVault MD3400 - 12x3.5" SAS Raid - Piaci ár alatt
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold