-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
tordaitibi #58491 üzenetére
Köszi, ezen is gondolkoztam, nem duplaszálas az izzó, de összesen 2 db H7 van a lámpatestben (tompított és refi), azt a kettőt sorba tudom kötni, csak bonyolultabb utána a kapcsolás, még több relé kéne, hogy külön-külön is kapcsolhatók maradjanak. Az a cél, hogy ne maradjon benne manuális elem, a DRL funkció kikapcsolásán kívül. (Kár, hogy nem 2 db duplaszálas H4 van benne, mint az előző motorban, amit néztem.
)
Sajnos az IC-khez és tranzisztorokhoz már nem értek, a reléknél véget ér a tudásom.
De pont most jutott eszembe, rákerestem, és beigazolódott, ezen a motoron nincs is lámpakapcsoló, helyből világít a tompított.
Abból a folyamatos +12-ből nyilván lehetne DRL-t is táplálni, és egy külön rejtett kapcsolóval visszaállítani a gyári kapcsolást, de még bonyolultabbá teszi. Mindenesetre kísérleti jelleggel megpróbálom a 2 izzó sorbakapcsolását, hogy meglássam hogy mutatna, aztán meglátjuk, megéri-e továbbmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest