Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
addikt
válasz
soldi3r
üzenetére
Szevasz
Sem a biztositékokat, sem az aljzatot nem próbáltam még próbalámpával.
Az aljzatban mértem feszültséget, ami teljesen nulla volt.
A biztositékokat kivettem egyenként és szemre néztem meg, nem olvadt e el a száluk.
Mindegyiknek ép a háza még műanyag sem olvadt sehol sem
Ha épek, akkor feltételezem, vezetnek is.Az aljzathoz menő vezetéket, illetve csatlakozót néztem még, kábel leszakadva nincsen, de most nincs nálam műszer, csak később tudok a csatlakozóban mérni, vagy próbalámpázni.
Rajzot, magyarázatot nem találtam sem a kesztyű tartó fedélen, sem a tábla környékén máshol.
Elég hülye dolog, ha ezért mégis szervízbe kell vinnem.

Mivel jónak látszik minden, és semennyi feszültség sincsen az aljzatban, ezérz gondoltam arra is, hogy fedélzeti kompjúter esetleg letiltott, és amíg a hibát nem törlik belőle, nek ad áramot.
Hallottam hasonlókat, hogy mai autókon pl. kegy egy ízzó, vagy megsérül a lámpatest, esetleg zárlat, utána hiába cserélnek ízzót, nem fig működni, csak ha a hiba kódot is kitörölték.
Viszont olyat is hallottam, hogy más autókban önregeneráló a vezérlés és pl. ízzó csere után egy idő mulva érzékeli és törli a hibát maga és minden megy ahogy a hiba előtt.
Fogalmam sincsen, hogy ezekből mi az igaz, ezzel az autóval most ismerkedem, nekem eddig az aláírásomban szereplő öreg autóm volt, ahol minden egyszerű és többnyire logikus is.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Arc Raiders
- Temu
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold