- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Tényleg képes lennél tele elektro-szmog-olni egy lakást ?
Próbáld meg modulálni a mikrohullámú sütődet (nyitott ajtóval), csak aztán nehogy ropogósra süljetek !
ez panellakásban azt jelenti, hogy egy falon át még nézhető képet kapok, de egy kicsit több kellene. Ez fölött viszont már szerintem barkácsolni kell, hány decibeles erősítés lenne elég szerintetek, hogy rendes képem legyen két fal mögött is?
-
And
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Az erősítés egy dolog, a maximális kimeneti szint meg egy másik. Az antennaerősítők kisjelű eszközök, nem lehet belőlük értelmes teljesítményt kipréselni. Szerintem ne akarj szélessávú VHF-UHF jeleket falon továbbítani, mert antenna és teljesítmény hiányában nem nagyon fog menni. Használj inkább mikrós jeltovábbítót vagy koaxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold