Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Melyik tápegységet vegyem?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Magnat #45463 üzenetére
Igen, ez így korrekt, a konvektoron nyilván nem lenne jó barkácsolni, nincs is mit. Ilyen ellenállásfűtős termosztátot viszont forgalmaznak hivatalosan is, valamelyik hazai weboldalon láttam régebben, meg aki ért hozzá, meg is tudja csinálni.
Van öntöttvas konvektorom is, konyhában egy kisebb teljesítményű, de úgy tűnik, inkább a szabályzón múlik ez. A régebbi fajta szabályzók be tudnak stabilizálódni egy köztes állapotra is, amiből mondjuk egy ajtónyitás hatására kibillenhet, de utána ismét beállhat egy stabil égési szintre.
A korszerűbb szabályzókra jellemző, hogy a két véglet között igyekszik kapcsolgatni, mert kis lángon rosszabb az égés hatásfoka. Ugyanakkor az állandó ingadozás, amikor a konvektor vagy forró, vagy hideg, nem nyújt olyan jó komfortérzetet, vagy épp hőérzetet sem. Akkor már égjen inkább kisebb lángon, de stabilan, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6800 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ASUS Zenbook 14 UX425E i7 1165g7/16GB/512SSD/új akku!/1.14kg
- Moza R5 bundle + next level racing wheel stand 2.0
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest