- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
CPT.Pirk #4190 üzenetére
Ha feltétlenül sufni tunningról lenne szó én lehet hogy ránéznék arra a gitárerősítőre, hogy hogy is néz ki nyákja. Gondolom kell lenni rajta előerősítőnek, mert az elég ciki lenne ha egy végfok bemenetére lenne kötve a pikáp...egy megsasolást megér, lehet , hogy tök simán le tudod venni róla az előerősített jelet, azt kivezeted egy jack aljzatra és ezt sima átjátszó kábellel összekötöd bármilyen kismagnó aux in bemenetével a kismagnón meg úgyis van fülhallgató kimenet...
A gitárerősítő kimenetére forrasztott hangszórókábel + polusára meg beszerelsz egy kapcsolót amit szintén ki tudsz tenni a gitárerősítő frontlapjára azt szasz ha fülhallgatót használsz lekapcsolod a hangszórókat, nem kell külön tökölni elemekkel, dobozolással, tápfesz adapterrel stb. stb.
csak egy jack aljzat kell egy kapcsoló meg egy átjátszó kábel és még ki is néz valahogy.
De szerintem vegyél multit, te tudod. -
Ja no
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #4190 üzenetére
(akkor félreértettelek, én azt gondoltam, hogy az egész összesen 20W, amiből egy része a magassugárzó.
)
+-15V-ról már egész jó eredményt lehet elérni. De gyári cuccnál nem nagyon lesz gond ezzel.
''Ennek ugye az a lényege, hogy torításkor négyszögesítik a jelet,'' kb igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest