Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Mitől lehet az, hogy feltettem az utolsó drivert (amúgy szerintem ez is volt fent) és hiába indítom el AMD konzolból akár a játékot, mégis kikapcsol a gép, ahogy elkezdek mozogni a Hitman-ben? Ilyet esküszöm még nem láttam...

-
Geryson
addikt
Naggyon komoly! Feltettem egy jó kis szünet után megint ezt a játékot, a "hunter and hunted" pályán vagyok, de ahogy elkezdek mozogni újraindul a gépem!
Semmi hibaüzenet, hanem dirr, felvágja a gépet. Ez mi a franc lehet? -
Geryson
addikt
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Mit kell tennem?

-
Geryson
addikt
Olyat csinál a játék, hogy összeomlik a képernyő és hibával kilép. Kapok persze egy Windows hibaüzenetet, hogy meghalt és újraéledt a képernyővarázsló vagy mi, de ez nekem ugye nem segít. Anno egy párszor csinálta, tegnap feltettem a legújabb NVidiát, most el sem indul a játék, ahogy belépnék a pályára, szevasz. Tipp?
A másik kérdésem, hogy hogyan tudok nem ölni? Csak akkor csinálja a Q-W variációs lehetőséget ha lesből támadok az emberre? Igazából nem akarok ölni, nekem tökéletes lenne csak Q-val csendesre tenni az embereket.
-
Geryson
addikt
Igen, ez olyan kép, mint nálam volt a piactér.

Egy dolgot nem értek, most azt "ki-spoilerezem" videókból mégpedig, hogy hogyan tudok mérgezni. Megtaláltam a kokaint, a kávét és a kaját is, látom, hogy fogyaszt belőle, de nem tudok velük mit csinálni. Egyrészt gombot sem találok rá, másrészt nem is akar ezekkel a cuccokkal interakcióba lépni.
-
Geryson
addikt
Egy szakmai kérdés. Igazából a Chinatown egyszerű kis pályán mászkálok, hogy tanulgassak taktikákat meg mindenféle dolgot és egy valamit nem értek, megköszönném ha elmagyaráznátok.
Tegyük fel felrobbantom a "king"-et és egyértelműen gyanús leszek, pedig idő is telt el és messze is vagyok (pl. Snowman lakásából csinálom). Miért? Nem voltam előtte körözve, nem tűntem fel senkinek sem. Vagy ilyenkor el kell bújni valahova, mert mindenki gyanús és egy idő után lenyugszik a yard?
Csináltam egy olyat is (el sem hittem, hogy ilyet lehet), hogy C4 plusz a 2 benzineskanna Snowman lakásából - indítottam egy olyan -70.000 ponttal, annyian haltak meg, utána meg minden egyes rendőrt leszedtem és megszűnt a körözésem.
Mondjuk nem volt egy top pontszám, de mókás volt, hogy teli volt rendőrholtesttel a placc és nyugodtan mászkálhattam a gugoló, félő emberek között. 
-
Geryson
addikt
Hát ezt jó tudni, köszönöm.
Most egyenlőre továbbmentem a Chinatown pályára, 68e pont a magyar átlag, egyszer csináltam mínusz 120.000 pontot viszont harmadik nekifutásra most 112.000 ponttal zártam. Azért az nem rossz, duplája az átlagnak. Mondjuk látom, hogy a csúcspontszámok 200.000 felett vannak, az még messzebb van...

-
Geryson
addikt
Mesterek! Megvettem ezt a játékot, mert akartam megint egy kis lopakodóssal játszani és most tanulom a vezérlést, dolgokat. Egyet visztont kapásból furcsálok, meg tudnátok ebben erősíteni vagy cáfolni?
Az első pályát tolom, leszedtrem a 2 őrt a fás részen és egyet a teniszpályánál. Aztán utána elmegyek jobbra, ott is van egy ürge és egy kontrollpont. Aktiválom, erre utána elkaptak. Visszatöltöm az állást erre 3 f@szi áll azokon a helyeken, ahol előbb már takarítottam, ebből 2 a teniszpályán. Most akkor a kontrollpont csak a helyszínt menti el, a holtestek meg feltámadnak?
Új hozzászólás Aktív témák

- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Semmi hibaüzenet, hanem dirr, felvágja a gépet. Ez mi a franc lehet?