Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Egy szakmai kérdés. Igazából a Chinatown egyszerű kis pályán mászkálok, hogy tanulgassak taktikákat meg mindenféle dolgot és egy valamit nem értek, megköszönném ha elmagyaráznátok.
Tegyük fel felrobbantom a "king"-et és egyértelműen gyanús leszek, pedig idő is telt el és messze is vagyok (pl. Snowman lakásából csinálom). Miért? Nem voltam előtte körözve, nem tűntem fel senkinek sem. Vagy ilyenkor el kell bújni valahova, mert mindenki gyanús és egy idő után lenyugszik a yard?
Csináltam egy olyat is (el sem hittem, hogy ilyet lehet), hogy C4 plusz a 2 benzineskanna Snowman lakásából - indítottam egy olyan -70.000 ponttal, annyian haltak meg, utána meg minden egyes rendőrt leszedtem és megszűnt a körözésem.
Mondjuk nem volt egy top pontszám, de mókás volt, hogy teli volt rendőrholtesttel a placc és nyugodtan mászkálhattam a gugoló, félő emberek között. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk nem volt egy top pontszám, de mókás volt, hogy teli volt rendőrholtesttel a placc és nyugodtan mászkálhattam a gugoló, félő emberek között.