Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jhonny06

veterán

LOGOUT blog

Na a végére értem. Nem nagyon követtem a Hitman sorozatot, az első részével viszont sokat játszottam. El is szoktam ettől a játékmenettől, már a közepe felé _iszonyatosan_ fárasztó volt az állandó sunyulás és ezt szerintem kicsit el is rontották a játékba, hogy nincs egyetlen olyan küldetés se, ahol kvázi fegyvert kell használni. Bármikor lelősz valakit, folyamatos pontlevonás, baromi idegesítő. A végén az egyetlen, amikor le lehetett szedni 3 faszit sniperrel, de akkor is vonta le a pontokat. :W Valamiért azt hittem, hogy az a sniperes küldetés benne lesz, amit kiadtak pár hónappal ezelőtt egy külön "játék" formájában, de az se. Kár érte, mert iszonyatosan jól meg van benne csinálva a puska kezelése, jól néz ki, amikor kinyírsz valakit - sok FPS tanulhatna tőlük.

Félreértés ne essék, tudtam, hogy ez ilyen játék lesz, a maga módján még jól is esett a sok agyatlan hentelés után, de csak időszakosan, tuti nem állnék neki újra. Amúgy nagyon igényes game minden szempontból, le a kalappal.

Új hozzászólás Aktív témák