Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na a végére értem. Nem nagyon követtem a Hitman sorozatot, az első részével viszont sokat játszottam. El is szoktam ettől a játékmenettől, már a közepe felé _iszonyatosan_ fárasztó volt az állandó sunyulás és ezt szerintem kicsit el is rontották a játékba, hogy nincs egyetlen olyan küldetés se, ahol kvázi fegyvert kell használni. Bármikor lelősz valakit, folyamatos pontlevonás, baromi idegesítő. A végén az egyetlen, amikor le lehetett szedni 3 faszit sniperrel, de akkor is vonta le a pontokat.
Valamiért azt hittem, hogy az a sniperes küldetés benne lesz, amit kiadtak pár hónappal ezelőtt egy külön "játék" formájában, de az se. Kár érte, mert iszonyatosan jól meg van benne csinálva a puska kezelése, jól néz ki, amikor kinyírsz valakit - sok FPS tanulhatna tőlük.Félreértés ne essék, tudtam, hogy ez ilyen játék lesz, a maga módján még jól is esett a sok agyatlan hentelés után, de csak időszakosan, tuti nem állnék neki újra. Amúgy nagyon igényes game minden szempontból, le a kalappal.
Új hozzászólás Aktív témák

- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Playseat evolution red bull
- iPhone 17 256gb, bontatlan, független
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valamiért azt hittem, hogy az a sniperes küldetés benne lesz, amit kiadtak pár hónappal ezelőtt egy külön "játék" formájában, de az se. Kár érte, mert iszonyatosan jól meg van benne csinálva a puska kezelése, jól néz ki, amikor kinyírsz valakit - sok FPS tanulhatna tőlük.