-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Putyilov #2180 üzenetére
"Igazad van, a leírt BD struktúrában az MTS vagy M2TS fájloknak a STREAM mappában a helye, és ott is vannak."
Ettől függetlenül előfordulhat hogy nem a szabványnak megfelelően készítették. Keress egy másik releaset.Nem hinném hogy rendszeresen egy adott filmet néznél DVD minőségben ami nem elérhető legalább 720p-ben. A havi vagy éves 1-2 ilyen filmre tartsd meg a korábban említett eszközödet, szerintem elfér a TV alatt. A Himedia Q5/Q10 Pro elsősorban HD anyagokra lett fejlesztve és ebben nagyon jó.
-
Joshi
titán
válasz
Putyilov #2178 üzenetére
De miért is fontos a DVD? Szerintem egy minőségi 720p anyag is mérföldekkel jobb nála. Volt nekem is 1000db-os DVD gyűjteményem de elajándékoztam mert nem volt kérdés hogy a HD anyagok sokkal jobb minőséget képviselnek.
Vannak még beállításbeli gondok ilyen a 2160p60Hz is, újraindítást követően mindig 1080p60Hz-re áll vissza.
-
Joshi
titán
válasz
Putyilov #2175 üzenetére
Ahogy nlpK is írta a DVD problémáról elvileg már tudnak, de én nem csodálkozom azon hogy nem nagyon foglalkoznak vele. A DVD felett eljárt az idő, mára már szinte minden film kapott HD kiadást.
Az általad leírt BD struktúra szerintem nem szabványos, mert az MTS vagy M2TS fájloknak a STREAM mappában a helye.
Nem tudom miért tördeled a szöveget, de legalább mondatkezdéseknél tennéd azt.
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
Putyilov #2175 üzenetére
1. A DVD deinterlace/bad fps hiba már ismert, többen is írtunk már a Futeko-ra ez ügyben, konkrétan erre nem reagáltak rá ott semmit, hogy közölték e már egyáltalán a Himedia-val vagy sem, (még némi unsztolásra sem jött válasz
) így azt sem tudni 100%-ra, hogy egyáltalán tervezik e a javítását. De azért elég sanszos, hogy javítani fogják azért, remélhetőleg már a következő fw-ben. (Bár legalább azért egy hotfix-et igazán kiadhattak volna ezalatt hozzá...) A DVD support valahogy marginálisnak tűnik a részükről, de a legzavaróbb nekem az benne, hogy a képminőségre is kihat: néhány jelenetbe elég észrevehető, hogy sokkal recésebbek az élek, mintha pl. más lejátszóval próbálnád. Ezt te is tapasztaltad?!
1 megoldás van rá jelenleg: KODI-val kell lejátszani a DVD-ket. Ha fel van rakva a frame patch hozzá, akkor elvileg akadásmentes lesz és recék sincsenek. (Cserébe ugye a gyengébb Android-os KODI PQ-ért.)
2: A többi bug-ot meg megírom a holnapi nap valamikor a Futeko-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest