- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyilov
újonc
válasz
SunMount3r #2176 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Jómagam is tapasztaltam a recésebb éleket DVD-lejátszás alatt.
Szerintem is deinterlace probléma lehet(a recés él), de a hancsúszás és akadozó kép más hibára is utal.
A PAL rendszerű DVD-ket akadozás mentesen lejátssza (valóban recés élekkel).
Az amúgy igen kiváló Imprex 2.0 úgy látszik nem nagy barátja az SD felbontásnak, pedig megoldhatnák a jobb felkonvertálást, és a minőségibb deinterlace is jól jönne, mert ez egy kicsit rontja az összképet.Eddig az összes gépem jól boldogult a DVD formátummal (még az 1000 éves ASUS Oplay is).
Közben még egy hibát is találtam:
Ha a PQ Settings menüben a Display Mode alatt az User Defined pontban beállítok valamit, modjuk 55,55,50,45-re (én ezt találtam a legjobbnak) , és utána (gondolván, hogy elmenti a beállított értékeket) jobbra, vagy balra léptetem a módokat, hogy megnézzem ők mit állítottak a gyári beállításokhoz, akkor mindig átállítja az User Defined értékeket arra, amiről visszaleptetem. Balra Sport, jobbra Standard.
Ha beállítom és utána egyből kilépek a PQ Settings menüből akkor a kikapcsolásig a beállított értékek lesznek.
Ha kikapcsolom a gépet, és újraindítom, akkor néha a beállított értékek megmaradnak, de nagyon sokszor nem jegyzi meg. Eddig nem sikerült rájönnöm, hogy mikor jegyzi meg, és mikor nem.Amúgy én a h265 HEVC támogatásért vettem a kicsikét, amiket igen jó minőségben (10 bitest is) játszik. Már ezért az egy dologért is megérte az árát.
Feltettem az MX-Player-t, és akárhogy is nézem az is hardveresen és kadencihalyesen dolgozik.Ezen meglepődtem.
Az SPMC legalábbis nálam nem tudja a 10 bites h265-öt (KODI,VLC tudja).
Ezeket a hibákat leszámítva (lehet, hogy javítják majd őket) ez a legjobb lejátszóm eddig.
Kitűnő éles kép (720p,1080p,2160p)
Gyors, hangtalan.
Köszi a közvetítést előre is a Futekó felé.
Üdv Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest