-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
Topikgazda
Nem, hanem így: Legfelülre csak az ip cím, simán, magában. Alatta a mappa rovatba csak a megosztott fő mappa neve magában, de azon a néven, ahogy a géped megosztásában szerepel (a Win-es File kezelő Network része alatt láthatod kilistázva a megosztott főmappákat), semmi más elérési út, meghajtó stb. nem kell.
KODI-ban ugyan így, de itt elég megadnod az ip címet és berakja az összes megosztott mappát hozzá. (De hozzá adhatod mappánként is külön-külön őket, ekkor minden beírt mappához külön forrást fog létrehozni).
(Az MC-be és KODI-ban vagy Mappa/Folder, vagy Share a neve a mezőnek, ahová a mappa nevét kell írni, most nincs épp itt előttem, de erre könnyű rájönni).
(A telós dolgot csak a letesztelés miatt írtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Házimozi haladó szinten
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- További aktív témák...
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B42LA) 165CM 4K 120HZ OLED ! UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest