- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Forrmell.enn
Aktív témák
-
Geree
senior tag
Na igen. a boot.ini a Win98-as Primary partíción van, aminek szerintem mindig be kéne töltődni. Még akkor is, ha valamelyik extended partíción a WinXP-t hibernáltam nem?
Boot magic-el próbálkoztam, minden partícióra bemásoltam az ''ntldr''-t + ''boot.ini''-t stb... de mégis mindig azt írja ki, hogy hiányzó ntldr.
Nem akarok 3 windózt újratelepíteni.
Aki tudja hogy lehet megoldani (ha lehet alap windowsban, ha nem akkor BootMagic-el) hogy működjön ez a hibernálás téma... -
Geree
senior tag
Moonman: Mi az, hogy ''ki kell kapcsolni a vinyót''?
Nekem a következő problémám van:
Van 1 PATA vinyó, rajta 4 partíció:
-Win 98 (FAT32) (Boot)
-WinXP (FAT32) (Extended)
-WinXP (NTFS) (Extended)
-Oprendszer nélkül, adatoknak
Amikor hibernálom valamelyik WinXP-t, és újranidítom a gépet, csak a hibenált WinXP-t tölti be, nem jön be a Boot menü, míg ''normális'' rendszerindításnál bejön.
Kérdésem: megoldható-e, hogy másikat indítsak hibernálás alatt (asszem ezt írta Moonman is...)?
Ha igen, hogyan?
Már próbálkoztam PQ Boot Magic-kel is, de mivel kiterjesztett partíció, nem akar elindulni. (Hiányzó NTLDR stb... üzenettel leáll)
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest