- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukulec
őstag
válasz
kispistax #88911 üzenetére
a "nem megfelelő" azért széles tartományban térhet el. a másik, hogy az impedancia attól függetlenül, hogy mit írnak a gyártók nominálisan a hangfalra messze nem azt jelenti, hogy minden tartományban annyi is lesz. az erősítőd elvileg 2*50 wattot tud 8 ohmon. nem kellene, hogy probléma legyen, nem aggódnék a helyedben.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
orbano
félisten
válasz
kispistax #84743 üzenetére
ahogy itt többet pedzegették, valószínű a rendszered még az mp3 vs. CD közötti különbséget sem fogja megmutatni, nem hogy a cd és a hd anyagok közötti. egy pármilliós rendszer, jól behangolt helyiségben már talán.
lezso6 bkercso: azért na! egy közepesen audiofil rendszeren azért már kívánja a flacot. mondjuk fülesen nem tudom, de nagyhifin mindenképp nekem már hiányérzetem van komolyabb anyagoknál.
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
AMDFan
addikt
válasz
kispistax #84743 üzenetére
A High Res csak marketing. A 16 bites CD minőség is bőven elegendő, egy hanganyag minősége nem azon fog múlni, hogy 16 vagy 24/32 bites esetleg DSD, hanem a stúdiómunkán. Ez sajnos soha nincs ráírva egy CD-re. Az viszont igaz, hogy egy High Res kiadványnál talán jobban odafigyeltek a stúdiómunkára is, így én mégsem mondanám, hogy felejtsd el a High Res anyagokat.
-
orbano
félisten
válasz
kispistax #84739 üzenetére
A high-en marncd minőségben is kijon, a nagyfelbontasu anyagokat feledd el. A régi hangfal ugyanolyan jo, ha megfelelő az állapota, sot. Olyan minoseget tudsz ugy megfizetni, ami újonnan mar hetszamjegyu is lehet.
Az erositore miért kell optikai kimenet a konzolhoz? Ezt nem teljesen értem.A vér nem válik VAZZE!™
-
fehér_ember
addikt
válasz
kispistax #84739 üzenetére
"Azért terveztem új házimozi erősítő vásárlását, mert erre nem tudom rákötni a PS4-et (Slim) nincs rajta optikai kimenet"
A TV-n sincs optikai kimenet? Mert ha van, akkor mi az akadálya a ps4-->hdmi-->tv-->optikai-->hm erősítő felállásnak?
Amúgy meg, gondolom a tv vagy legalább a ps4 is lejátszik zenét usb-ről.
[ Szerkesztve ]
-
dave118
senior tag
válasz
kispistax #84732 üzenetére
Ha belépő kategóriás erősítőn játszol le veszteségmentes anyagot sajnos nem fogsz jobb hangot kapni. Arra az erősítőre szvsz felesleges egy 320-as MP3-nál nagyobb felbontású anyagot küldeni.
Már megvan az a Denon vagy csak tervben van? Ha utóbbi, akkor ajánlanám a használt piacot, 100k körül lehet már néhány éves, sztereóra is vállalható AVR-t kapni szerintem. Kis pénzből sokkal jobban ki lehet jönni így, vagy még jó megoldás a kolléga által javasolt sztereó rendszer.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
Snoop-y
veterán
válasz
kispistax #84732 üzenetére
Az lehet ,hogy "jobban" szol elmeletben de stereoban plane ha zenerol van szo a hazimozi erositok meglepoen alulteljesitenek. En ennyi penzbol ha nem kell annyira a hazimozi es tenyleg sok zenet hallgatsz akkor megfontolnam egy modern stereo erosito megvetelet.
Meg fogod koszonni
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Otthonfelújítási program (2024.)
- Nintendo Switch
- Külpolitika
- További aktív témák...
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX A1000 32GB DDR5 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format A3+ Wi-Fi tintasugaras nyomtató MFP,ajándék patron,számla
- Hibátlan üzleti nyomtatók
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest