- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DaveNo1 #11766 üzenetére
Alacsony szinten két dolog ellen tudnak meghasonlani az emberek: Morales és a vikingek. Utóbbi ha splitel és nem feedel, még a legmagasabb szinten is képes komoly zavart okozni, ez pedig kifejezetten ügyes volt. A csapata 4 man gankelt míg ő soakolt, campezett, és splitpusholt. Én azzal kezdtem a meccset, hogy beírtam gank the shit out of the Vikings, de nem akart összeállni a csapat. Mindenki fejvesztve rohangált, és lett megölve egyesével. Alapból a Jaina-KT pick nem volt szerencsés együtt, mert ha nem sikerült megölni valakit, Morales szépen visszagyógyította míg a a varázslók CD-n voltak. Aztán szerencsére a Butcher túllelkesedte a dolgot, és egy teamwipe+tripla shrine után elhitte mindenki, hogy nyerhetünk. Előtte érezhetően szét volt esve mindenki. Muradinnak nem láttam sikeres stunját, Thrall szerintem egy elefántcsordát se talált volna el a Sunderingel, és én is gyakran rossz emberre raktam a fókuszt, annyira esetleges volt minden csata. Nagyon mélyről jött vissza mindenki, és így nagyon epikus győzelem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest