- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
Hi!
HELP!
csapatot hogy lehet szétszedni?
ha mondjuk van 1db 100 íjjászból álló csapatom és inkább 2db 50-est szeretnék? összevonni össze tudom a csapatokat, egyszerűen egymásra húzom, de az olyan rossz, hogy ha mondjuk a várból felveszek pl 20 parasztot és van a csapatomban már 100 paraszt és vándorlok tovább amikor veszek fel további parasztokat vándorlás közben akkor mindíg csak az 1-ikhez tevődik hozzá a létszám a másik marad változatlan. -
e=mc²
őstag
válasz
Scorpion #1397 üzenetére
Nekem oylan gondom volt, hogy amikor a varba belepek, akkor elszemcsesedik, pixelesedik (memoriahiba a videokartyan). Viszont a gepet egyik nap feltettem a foldrol az asztalra levettem a haz oldallapjat, es kivettem a videokarit, megtisztogattam visszatettem, es most ott van, de azota nemcsinalja.
-
Scorpion
tag
Egyébként jó a game. Én most a Dungeon pályáit nyomom már. Ilyen megszaktásokkal, amikről az előbb írtam. Voltak kemény csaták, de legtöbbször lazán mentem túl mindegyik pályán. Tény, hogy van a játékban bug. Pl. az inferno 1-es pályáján Godric kiteleportálta magát a kapun, s minden csata nélkül véget ért a pálya
Még menekülnöm sem kellett úgy, mint a demóban. Necro alatt is volt hiba. Egy küldetést lazán átugrott a játék. Érdekes volt. Azért bepótoltam az Invasion küldetést
S mentem tovább
-
Scorpion
tag
Sziasztok. Nekem más típusú problémám van. A játék a csaták alatt néha eldobja magát, de úgy, hogy a gép kikapcsol teljesen. Ilyen problémája van vkinek még, vagy ez egyedi? FSP500-as tápom van és egy 6800GT-m. Tény, hogy zabálja az áramot a GT, de ez azért túlzás lenne nem??? Ráadásul más progival még nem volt ilyenem.
-
Hun'reeth
őstag
No látom még mindíg vannak bajok a Haven Campaign -al egyeseknek.
A lényeg: a pálya scriptelt tehát amikor bizonyos dolgokat megcsinálsz akkor és csak akkor bejönnek az átvezető videók és megy tovább a story. Amíg ezeket a szükséges lépéseket nem csinálod meg nem történik semmi ''évekig'' is eljátszhatsz.
Tehát:
1. Elfogalod a várat + Isabelt kiszabadítod ---> 2.Jön egy elég durva támadósereg amit le kell győzni. ---> Még egy pár támadás után megkapod a videót a Tear of Asha-ról ----> Megnézed a 3 obeliszket megkapod a térképet felépíted a ''Grált'' ----> megint jön egy durva sereg amitől megvéded a várat ---> újabb videó Isabel elküldi Godric -ot ----> El kell menned a térkép jobb alsó sarkában lévő kapuhoz Godrick-al és át kel menned rajta (elég durva sereggel kell menni mert Hard-on és Heroicon kijön a közeli várból egy igen durva sereg) ha átléptél a kapun Godric magától elmegy ----> itt már nem tehetsz semmit, történik aminek kell -
Mackósajt
senior tag
Támadt egy kis probléma. Pálya: Nekro 1. Át kellene jutnom úgy, hogy elkerülöm a varázslókat. Ezt úgy képzeltem, hogy majd azok mozgásban lesznek, és én jól kicselezem őket. Sajnos azonban némi elsőhetes mászkálgatás után nem mozdulnak többé. A két varázslósereg lecövekelt, és közülük az egyik pontosan az egyetlen továbbhaladási út közepén. Nem lehet megkerülni. Bármit csinálok, a varázslók (orange player) nem csinálnak semmit. Csak ott áll. Még akkor is, ha az orra előtt ütök tábort. Megtámadni nem lehet, mivel akkor automatikusan elbukom a küldit. Megkerülni nem tudom.
-
LvK
csendes tag
Jó lenne tényleg már egy mapeditoros patch... Bár én még nem toltam végig a gammát. Csak egyszerűen jó lenne néha egy sima custom gamet nyomni. Akár random mapet is. Utánanéztem, de még csak annyi hír a patchről, hogy lesz benne map editor, de ezt is csak valami külföldi fórumon olvastam. Vagy az is lehet, hogy itt
-
Beerwolf
senior tag
Hali!
Segitenék annak aki már végigjátszotta a kampéjgönt, és kevésnek találja a custom pályákat:
Ha a custom modeban a pályaválasztásnál beikszeled a multiplayer Maps-et akkor lessz még néhány pálya ahol mindent te állithatsz be...
Remélem segitettem vkinek. -
oettinger01
őstag
elég szomorú, hogy ilyen a hozzáállása az embereknek itt...... akkor miért nem úgy van megszerkesztve a topik, hogy első pálya leírása, 2. 3. stb...... akkor nem lenne mit kérdezni, mindenki megnézné az adott kérdésére a választ és ennyi.....
én eddig mindenkinek segítettem ha olyan játékban elakadtak amiben én előrébb voltam.
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Magyarítás mikor lesz?
-
Tomyhawk90
tag
Hi mindenkinek! Nem tud valaki kódot a játékhoz? Csak ki akrom próbálni mien milliomosnak lenni
-
e=mc²
őstag
Ebben van a jatekelmeny lenyege.
-
zws
senior tag
válasz
oettinger01 #1384 üzenetére
a segitőkész emberek megunták h lusta mindenki visszaolvasni!
én is magamtól jötem rá mindenre -
oettinger01
őstag
hová lettek a segítőkész emberek?
-
Beerwolf
senior tag
Hi!
Vki meg tudná mondani mért csak ilyen kevés pálya van? És hohy ha lehet honnan lehet letölteni még pályákat? -
Biaggio
őstag
Pálya: ''A tear for Ossir'', de hol van vége? Lassan annyit ástam rajta, hogy felhagyok a kalandozással és kertész leszek. Van itt grál valahol???
-
e=mc²
őstag
Meguntam a kampanyt, es kicsit jatszottam custom game-t.
Vegigvittem, es latom nincs scoretable...
meg ilyet?!.... -
EMIR123
csendes tag
Necro második pályáját hogyan csináltatok meg?Mert már akkora serege van hogy én akár mekkorával mehetek, kb hány hetet/honapot vártatok a támadásig vagy kb mikor győztétek le azokat akik a tegneren mászkálnak.
-
Leslie13
tag
válasz
oettinger01 #1375 üzenetére
légy oly szíves és olvass vissza,mondjuk ugy egy másfél hete eléggé kiveséztuk a témát.
-
oettinger01
őstag
az 5. pályán vagyok, kiszabadatom Izabelt és elfoglalok pár arany bányát, meg a 2 erődöt, majdnem az egész felszínt uralom, kivéve azt az utat ami jobb alul megy be az ellenhez, meg a földalatti részeket.
mi a taktika itt? hogy lehet gyorsan megcsinálni a pályát? képtelen vagyok akkora sereget felhalmozni, hogy elég legyen védeni is a várat, meg hódítani is. ti hogy csináltátok? -
.:InnoMan:.
senior tag
Valaki jön multizni Heroes V-el Hamachin keresztül?
Szerk: Aki jönni akar, az keress meg messengeren!
[Szerkesztve] -
Zoza24
senior tag
hali!
nektek hány sima pálya van a játékban?egyszerűen nem találok olyan pályált ahol a játék előtt változtathatnék vártípust meg hasonlók..s csak kb 8 sima pályát látok...nálatok? -
EMIR123
csendes tag
Sziasztok.
A necropolis második pályáján járok a ''the attack'' nevű pályán.
Tudnátok adni valamilyen taktikot amivel megtudnám csinálni a pályát, mert nem tudom elfoglalni a várát.Akár mekkora csapattal megyek mindig győz.Már próbáltam hogy a gépnek átadtam hogy ő csinálja meg én magam is.Lehet hogy sok hetet vártam?
[Szerkesztve] -
zws
senior tag
aki többet akar tudni----->[link]
-
Salvatore
tag
Ranger első pályát csinálta már valaki?
Azt írja, hogy ''Destroy the demon army'', de ilyen nekem nem akar megjelenni pedig már a 4. hónapban vagyok és már egy hónapja csak vásárolgatok, mert nincs mit csinálni. -
Tithian
őstag
válasz
Mackósajt #1359 üzenetére
Markallal csak a játékos játszik a nekró hadjáratban, se multiban, se máskor nem lehet vele összetalálkozni (szerencsére). A hadjáratban viszont egy bug miatt mindig könnyű a dolga.
A sylvan hadjáratot egyébként befejeztem, 20,000 csontit és társaikat lerendeztem, Vladimir 10,000 csonti + 120 lidérc + 80 sárkány seregét megkerültem (expert logistics), s elkaptam a királyt, akinél szinte nem is volt katona.
Re 1364: tudom, csak nagyon nagy lustaságra vall a készítők részéről az a ''sev.'' kiírás. Gondolom, ezt majd kijavítják. -
Draki
aktív tag
Lementem a föld alá és pikk pakk ott voltam Isabellnél.
Így nem kell átverekedned magad a bevédett felszíni kapukon.
Vannak kulcsos átjárók a pálya elején az első felszíni garrison előtt. Menj el a sátorhoz a kulcsért, elég gyyengén örzöttek szóval sima ügy. Ha megvan a kulcs akkor átmehetsz a szines (kulcsos) kapukon. Innen tudsz lemenni a föld alá. Onnan meg egyenes az út, szóval el sem lehet rontani.
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
válasz
Tithian #1358 üzenetére
Lehet, hogy igazad van ami a tökiket illeti. Az a gyanúm, hogy még az a kulcsa a dolognak, hogy a druidákat minél előbb ki kell nyírni akkor megszűnik a folyamatos töki ellátottság.
No úgy néz ki Heroicon megcsinálom az Inferno 3-atmég van Gilraennek egy durva csapata (7 em.dragon, 16 Treant, 997 pixie!, 467 war dancer, 80 masterhunter, 30 druid, 30 unicorn) de már van egy ötletem hogyan fogom kinyírni.
Ejjha ez a summon creatures mennyire durva dolog!!!Nem kell bemenni a várba.
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
Vki meg tudná mondani, hogy a special hero trail az mi a szösz pontosan? Sima verzióban nem lehet bepipálni opcsönszben. Azt írja hogy ez collector's edition fícsőr és állítólag csak ott lehet bepippantani.
?
-
Balus
tag
Valaki végignyomta már a dungeon utolsó pályáját Mi a titka? Így első próbálkozás után nem jöttem rá. Lehet a célirányos futás a célravezető? Az 1000 kutya meg 30 ördög (no meg társaik) kicsit leamortizálta a csapatomat
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Tithian #1354 üzenetére
Nem néztem meg a mentésedet, de:
Death Lord
All neutral undead creatures will join hero's army. The number joining army is 50% of initial number + 2% per hero level.
Ez az egyik campaign nekromanta hős speciális képessége. (Leírás itt: [link] )
Amikor először olvastam, azt hittem félreolvastam valamit, és még mindig csak félig hiszem el. Ha ez tényleg így van, és nem valami elírás, akkor bizonyos pályákon ez gyakorlatilag legyőzhetetlenné teszi ezt a hőst... -
Tithian
őstag
válasz
Hun'reeth #1355 üzenetére
A dimension door (itt más a neve) feltétele, hogy a hős 15-ös szintű legyen, de nem hiszem, hogy megszerezhető az első három inferno pályán (valószínűleg le van tiltva minden várban, tekercs pedig nincs sehol).
Jól ki van ez találva.
A gyűjtögetős taktika sem biztos, hogy beválik, mert játékosonként scriptelve van a semleges csapatok viselkedése (valahogy úgy, mint az előző részekben az ötös skálán).
Más:
Hasznos dolgok:
Itt le van írva, mit csinálnak a leírás nélküli tárgyak: [link]
Wait+load gombok a harci képernyőn: [link]
''Normális'' létszámkijelzések (nincs több Sev. Titans): [link] - mondjuk nem valami jól használható.
Lesz mit rakniuk a fejlesztőknek egy patchbe, az biztos. Keményen dolgozhatnak, ha a játékosok hamarabb javítják ki a hibákat.
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
válasz
Tithian #1350 üzenetére
Kösz az infót!
Most Heroicon nyomom. Eddig egész jól állok.
Egyszer sikerült amúgy a Főnixeken áttörnöm és elfoglaltam azt a várat csak sajna az egy csapda ha bemész és Gilraen utánad ered nem tudsz visszajönni. Volt némi fogócska. Sajnos itt nem működik, hogy elállom az utat pár hőssel, próbáltam.
Ráadásul abban a várban addigra még ''csak'' a treant-ok voltak kifejlesztve se druida se sárkány. Kevés volt.
Most azzal próbálkozom, hogy kicsit felfejlesztve egy Ranger hőst (tudom is kit) talán ahhoz beállnak a tökik. Sajnos volt már olyan, hogy 564 war dancerrel meg 665 pixievel jött ami csak úgy lehet, hogy beálltak hozzá.
Sajna resurrect-em nincs valahogy nem is rémlik, hogy light magic-et bedobta volna valaha Agrael-nél.
Az instant move vagy miami a régi dimension door megfelelője hogyan érhető el? Milyen magic vagy skill az előfeltétele? (Az kéne ide
)
Amúgy a versenyfutásos pályán szerintem muszály győzni mert 2 szintet tud ugrani a hős ha legyőzöd a démonhőst is.
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
válasz
Tithian #1353 üzenetére
Így estére még adok egy matematikailag is érdekes feladványt:
a.) Hogyan lehet 12 hét alatt 30,000 csontvázat és 4,500 zombit összeszedni?
b.) Hogyan lehet ennyi élőhalottat egy 12 hét alatt verbuvált elf sereggel legyőzni?
c.) Mekkora előnybe kerül egy játékos a 100%-os necro-bug miatt?
A feladvány mentés formájában:
[link]
Érdemes megfigyelni, hogy a hősömet közrefogó ellenfelek ugyan csak 20,000 csontival bírnak, de az ellenfél legerősebb hőse (a kocsma információi szerint) nincs is jelen, ő még 10,000 csontit tud magáénak (illetve még egy kis légiónyi mást).
Itt aztán nem lesz egyszerű a győzelem.
Tart már itt valaki rajtam kívül? Ha igen, a mentést érdemes megnézni, látványos -
Tithian
őstag
válasz
Tithian #1350 üzenetére
Néhány óra játék után eljutottam oda, hogy van két nekró váram is, s már megvannak a főnixek, de egy kis bökkenőt jelent az, hogy míg nekem a durván három hónap alatt összegyűjtött seregek állnak rendelkezésemre, addig az ellenfélnek összesen mintegy húszezer (!) csontváza van...
Egy kép egy ''hétköznapi csatából'': [link]
A képen az én főseregem és az ő egyik főseregének összecsapása látható, a csata előtt 9600 skeleton archerrel bírt...
Azt hiszem, a sylvan/5 olyan híres pálya lesz, mint az inferno/3. -
Tithian
őstag
Jó móka is így
Bár nem minden pálya sikerül heroic fokon, mert a bugosabbikakat egyszerűen megunom és alacsonyabb nehézségen kezdem újra.
A sylvan hadjárat ötödik küldetésében a necro-bugnak hála a hetedik héten alkalmam volt olyan 29-es szintű hőssel találkozni (nem az ellenséges főhős), aki 4300 (!) skeleton archerrel rendelkezett, ha nem képes egy halom resurrectet ellőni a hősöm, itt meg is buktam volna. Nagyszerű volt látni, ahogy 13 zöld sárkányom egy pillanat alatt elpusztult (a csontik 40+ védelem ellen 4500 pontot lőttek).
Gondolom, hogy bugmentes esetben olyan 1000-1200 csontvázal találkoztam volna itt...
Sebaj, minden élő hősnél erőltetem az expert light magicet, meg is van a haszna.
Re 1290:
Igen, scriptelve kb. a negyedik héten idul meg a nagy elf sereg az ÉK-i sarokból (legalábbis nálam mindig így volt), tudtommal egy megoldás van: az, hogy ennyi idő alatt áttörsz vagy a földelementálokon, vagy a főnixeken (utóbbi szinte lehetetlen), s elfoglalsz legalább még egy várat. Onnantól indulhat a seregek halmozása 2 várból, vagy a fogócska a pálya körül, űzött vad szerepben.
Heroic fokon nem próbáltam ezzel a taktikával, abban sem vagyok biztos, hogy a hatalmas semleges lény kupacok miatt egyáltalán megcsinálható.
Az biztos, hogy attól függően, hogy fejlesztetted a hősödet, a küldetés könnyen lehetetlenné válhat (mágus hős vs. földelementálok: 0-1).
Nagyon nagyot segíthetnek a phantom forces (előző pályáról kezdőbónuszként bárki beszerezheti), resurrect, illetve a summon phoenix (egyáltalán megszerezhető eddigre?) varázslatok. Így visszagondolva különösen a resurrect számíthat sokat.
Az a gond, hogy az előző két pályán nehéz a nagy sietségben max. szintű és jól specializált hőst kialakítani. -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Segítség kéne... Az inferno 3. pályáján vagyok. Mire elfoglalom a sylvan várat és a közeli bányákat, majd elkezedenék komolyabb egységeket adó épületeket építeni, jön egy hős a zöld sárkányival. Nagy nehezen legyűröm. Kb 1 hét múlva jön 1 másik, akivel szemben esélyem sincs...
Van valakinek erre a pályára valami jó taktikája? Nem akarok cheat-hez folyamodni -
zws
senior tag
válasz
axel_foley #1331 üzenetére
nem birok belépni mail-re, vegyé fel msn-re, cimem a mail
-
Pityupoeta
csendes tag
Nekem fenn van a H2, és tökéletesen működik! Nekem nagyon teccik az a játék, főleg a zene!
-
Hun'reeth
őstag
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Hun'reeth #1333 üzenetére
A Windózok tudnak DOS alkalmazást futtani, nem? Vagy az XP, mivel már nem DOS alapú, nem képes rá? (A win98 alatt még futott nekem a HOMMII, de lehet, az még nagyon DOS-ban gyökerezett.)
Az Escape from Castle Wolfeinstein is fut WinXP alatt nálam, pedig szvsz. az is DOS-ra jött ki anno. Feljön a DOS ablak, és fut a program... -
brownus
veterán
válasz
dilipok #1328 üzenetére
nem kell vissza olvasni sem, ott a kereső
most nézem, hogy a collectors's edition-ban benne lesz a H2
'' HEROES OF MIGHT & MAGIC V Collector's Edition includes the following:
* Heroes of Might & Magic 5 (of course)
* Unique in-game icontent including three additional single player scenario maps and a unique hero item ''Aura''
* A printed map of Ashan
* Sixteen page artbook by heroic fantasy artist Olivier Ledroit
* A faction document summarising lall the creatures' skills
* Heroes of Might & Magic 2 (complete game) '' -
axel_foley
tag
valaki tudna nekem küldeni egy mentést a Warlock 3. pálya környékéröl, mert sajna váratlan winreistall miatt elveszett minden. ja, és ha lehet normal nehézségen
elöre is kösz
-
dilipok
veterán
hát senki ne vegye sértésnek, de a hsz-eket olvasgatva akinek már az 1. campaing-al is bajai vannak (leginkább olyanok hogy el sem olvassák rendesen az objective-eket), annak ez a játék nem igazán való ám. ahhelyett hogy 1ből beírnátok ide a kérdést előtte próbálkozzatok 1 kicsit, figyelmesen nézzetek meg/olvassatok el mindent és még mindig mielőtt beírnátok, olvassatok vissza legalább 100 hsz-t hogy nem kérdezték-e még vagy 3X előttetek. Bocs ha ezzel megbántom vkinek az érzéseit, de már nagyon uncsi mindig ugyanazokat a kérdéseket olvasni
[Szerkesztve] -
Mackósajt
senior tag
A zászló az általad belinkelt képen ott van pontosan a kincs helyétől északra, cirka 1 maximum 2 hőslépésnyi távolságra. A képen továbbá jól látszik egy jellegzetes facsoport a kincstől ÉK-i irányba, az út mellett. (Vagy nem fa, hanem csak valami egyéb növény, de szépen látszanak) Nézd meg pontosan jó helyen állsz e azokhoz, és a zászlóhoz képest. Használd az alább mások álltal leírt lépéskijelölős trükköt.
[Szerkesztve] -
-
Mackósajt
senior tag
No offense, de ez rajtad kívül senkinek nem okoz ilyen gigászi problémát, úgyhogy nem ez a játék lényege. Ott van előtted a kép. Jól látszik rajta a szántóföld, és az út másik oldalán a zászló.
Erre a screeshot szerint beállsz egy helyre, ahol a közelben sincs zászló, és a szántóföld az út másik oldalára esik, és kérdezed az e az.
Tisztán emlékezetből azt mondanám, hogy a kincs jószerivel a várad előtt van, a melett az út melett, ahol Godrickal először végigmentél a pálya legelején. Emlékszem rá, ott van egy zászló az úttól balra, ha a vár felé mész. Egy ugrásra van a vártól. -
Balus
tag
-
sghc_toma
senior tag
hát nemtom, öcsémnek meg nekem ugyanott volt... sztem egyik heroes-ban sem random dobálta a grált, és szvsz itt is adott helyen van.
mclord: azt viszont nem vágom, hogy ha tudod, h hol van, akkor mért nem találod meg. főleg úgy,h ha vhol a közelben ásol, akkor megmondja, h merre is kéne próbálkozni legközelebb..
[Szerkesztve] -
Balus
tag
Ha valaki nagyon unatkozik csinálhatna egy végigjátszást. Szerintem az eddigi hozzászólások összevágásával is lehetne egyet létrehozni
Képekkel illusztrálva
-
Dj Sügi
őstag
csak még azt nem tudom hogy hol lehet megszerezni a csizmát?
-
Dj Sügi
őstag
The Trap nevezetű pályán mit kell tenni mikor elérem a várat?a hídon hogyan lehet átmenni?
-
Mackósajt
senior tag
válasz
decebal #1304 üzenetére
A feladatleírás elég egyértelmű. Nyírd ki a démoni kémeket. Démoni kém minden inferno kreature. Utána meg lehet ütközni a főrosszfiúval a jobb felső sarokban. (Ördögökön kell átjutni hozzá.)
A pálya egyébként arra jó, hogy tápold Izabell, hogy minél erősebb legyen a végére. -
decebal
csendes tag
A Heavan kampány harmadik pályáján hol van az ellenség, ill. mit kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ukrajnai háború
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest