Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
hát nemtom, öcsémnek meg nekem ugyanott volt... sztem egyik heroes-ban sem random dobálta a grált, és szvsz itt is adott helyen van.
mclord: azt viszont nem vágom, hogy ha tudod, h hol van, akkor mért nem találod meg. főleg úgy,h ha vhol a közelben ásol, akkor megmondja, h merre is kéne próbálkozni legközelebb..
[Szerkesztve] -
sghc_toma
senior tag
az egyetlen dolog, ami picit warcraft-os benne, az a grafika stílusa..
-
sghc_toma
senior tag
végre!! lejött, kipróbáltam.
engem meggyőzött.. nival-ék sztem egy hatalmas játékot alkottak/alkotnak..
egy 2 gigás celeron-on próbáltam mx440-el(szobatársam gépe), így very low beállításokkal is akadozott 1024x768-ban. Hát a látvány így nem volt vmi egetrengető, de márciusban meglesz a gépem, x800xt meg tuti elég lesz neki..
de igazából ugye nem a graf miatt jáccuk a heroest. hanem a hangulat miatt.. és az nagyon ott van sztem. még így is, hogy tele van bugokkal..
mondjuk nem fogok a bétával sokat játszani, akkor szeretném igazán megismerni a játékot, amikor kész van. nekem azért kellett a béta, hogy belekukkantsak, hogy kb mit is várhatok majd a véglegestől. szóval én várok türelmesen amíg kijön, addig meg csak elleszek vhogy a 3-mal.. -
sghc_toma
senior tag
elsírom magam...
végre van kulcsom, de most meg sehonnan nem tudom leszedni a klienst...
az az ftp is tele van, amit vki belinkelt ide, -
sghc_toma
senior tag
elkéstem
az összes free public server tele van... -
sghc_toma
senior tag
azért ez nem teljesen úgy van, hogy demót tettek fizetőssé...
sok emberkének van fileplanet-es acc-ja(jó, nem itt Mo.-on..), és ők azért fizetik, hogy elérhessék azokat a szolgáltatásokat, amiket a fileplanet nyújt. Ezek közé tartozik az is, hogy néhány játék bétájával előbb játszhatnak, vagy csak ők játszhatnak. Ez van.
A türelem hírószt teremt.. -
sghc_toma
senior tag
egy gond azért van ezzel a bétával. vizsgákra kéne készülnöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest