Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe19000
csendes tag
Sziasztok!
A problémám, hogy volt egy HDD 2 partícióra osztva. Egyiken az op. rendszer, másikon adatok (közel 300Gb).
Vettem egy SSD-t amire rátettem az új op.rendszert és a HDD-n, amin a régi op.rendszer volt formáztam és még hozzá csatoltam 3-4 100Mb-os partíciót (nem, nem azt amelyiket létrehozza a telepítő, ezek fingom sincs honnan jöttek a gépre)
A formázott partíciót partíciókezelőben hozzáraktam ahhoz a partícióhoz, ahol az adatok voltak majd azt láttam a partíciókezelőben, hogy egy külön másikat hozott létre, na hát mondom akkor elölről az egész.
Az új partíciót töröltem és most jön a bibi, azt a partíciót is törölte, ahol az adatok voltak.Fontos lenne a mappa szerkezet megléte így a testdisk-et választottam. Kijelöltem a meghajtót, Intel/Analyze/Qucik search.... 4-5 óráig el is volt vele (2TB-os vinyó), majd elém vágta azt az üzenetet, hogy az alábbiakat nem tudja helyreállítani. Egy darab volt a listában, pont amelyik kellene.
Mindegy, mentem a continue-ra. Hát ott volt az a partíció ami kellhet, ráböktem és write, kiírta, hogy indítsam újra a gépet, így is tettem.
Hát létrehozott 3 partíciót, de egyik sem az amelyik kellene.
Kérdés: mit lehet ez esetben tenni?
A partíciót, ami kell nekem, nem formáztam, egyszer csináltam belőle véletlen RAW-ot, de azt már visszavontam.
A testdisk még mindig látja keresésnél azt a partíciót, ami kell nekem, de nem jutok 1-ről a 2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- OpenWRT topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Fotó állvány eladó
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest