Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pepe19000

csendes tag

Sziasztok!

A problémám, hogy volt egy HDD 2 partícióra osztva. Egyiken az op. rendszer, másikon adatok (közel 300Gb).

Vettem egy SSD-t amire rátettem az új op.rendszert és a HDD-n, amin a régi op.rendszer volt formáztam és még hozzá csatoltam 3-4 100Mb-os partíciót (nem, nem azt amelyiket létrehozza a telepítő, ezek fingom sincs honnan jöttek a gépre)

A formázott partíciót partíciókezelőben hozzáraktam ahhoz a partícióhoz, ahol az adatok voltak majd azt láttam a partíciókezelőben, hogy egy külön másikat hozott létre, na hát mondom akkor elölről az egész.
    Az új partíciót töröltem és most jön a bibi, azt a partíciót is törölte, ahol az adatok voltak.

Fontos lenne a mappa szerkezet megléte így a testdisk-et választottam. Kijelöltem a meghajtót, Intel/Analyze/Qucik search.... 4-5 óráig el is volt vele (2TB-os vinyó), majd elém vágta azt az üzenetet, hogy az alábbiakat nem tudja helyreállítani. Egy darab volt a listában, pont amelyik kellene.

Mindegy, mentem a continue-ra. Hát ott volt az a partíció ami kellhet, ráböktem és write, kiírta, hogy indítsam újra a gépet, így is tettem.

Hát létrehozott 3 partíciót, de egyik sem az amelyik kellene.

Kérdés: mit lehet ez esetben tenni?

A partíciót, ami kell nekem, nem formáztam, egyszer csináltam belőle véletlen RAW-ot, de azt már visszavontam.

A testdisk még mindig látja keresésnél azt a partíciót, ami kell nekem, de nem jutok 1-ről a 2-re.

Új hozzászólás Aktív témák