- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
Aktív témák
-
netpeti98
addikt
Szia!
A kérdéseddel ide fordulj nagyobb valószínűséggel kapsz választ:[link]Üdv netpeti98
-
Ishau
csendes tag
Üdv!
Szóval adott egy TP-LINK TL-WN722N típusú adapter.
Ma vettem, és a gondom a következő lenne. Laptopba bedug, saját wifi adapterét letiltottam és így működik is rendesen, (nagyon is) kiváló minőségben lát rengeteg hálózatot.
Viszont én ezt az asztali géphez vettem, ami felismeri, felpakolta drivert, eszközön vissza is jelez a LED, hogy ok, azonban nem lát hálózatot, wifis ikon a tálcán is piros x-es.
Laptopon 32 bites Win 7, pc-n 64 bites Win 7, de a driver és az eszköz támogatottságában is szerepel mind2. WiFi láthatóságával gond 100%, hogy nincs. BIOS-ban nincsenek tiltva USB-s eszközök. UTP-vel működött, azonban költözés miatt most ez nem kivitelezhető, telefon wifijét USB-n megosztva tudom használni, de ezt ki szeretném váltani az adapterrel.ASUS P5P43 TD-PRO alaplappal.
Ha valakinek lenne valami használható ötlete, azt megköszönném, mivel asztali gépes wifi hálózat kiépítéssel még nem foglalkoztam. :S
Lehetséges, hogy kell valami általános driver is, ami engedné a wifi eszközök alkalmazását?
Eszközkezelő szerint tökéletesen működik, letiltva sincs. Előre is köszönet.
Aktív témák
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest