Hirdetés
Aktív témák
-
netpeti98
addikt
Szia!
A kérdéseddel ide fordulj nagyobb valószínűséggel kapsz választ:[link]
Üdv netpeti98
-
Ishau
csendes tag
Üdv!
Szóval adott egy TP-LINK TL-WN722N típusú adapter.
Ma vettem, és a gondom a következő lenne. Laptopba bedug, saját wifi adapterét letiltottam és így működik is rendesen, (nagyon is) kiváló minőségben lát rengeteg hálózatot.
Viszont én ezt az asztali géphez vettem, ami felismeri, felpakolta drivert, eszközön vissza is jelez a LED, hogy ok, azonban nem lát hálózatot, wifis ikon a tálcán is piros x-es.
Laptopon 32 bites Win 7, pc-n 64 bites Win 7, de a driver és az eszköz támogatottságában is szerepel mind2. WiFi láthatóságával gond 100%, hogy nincs. BIOS-ban nincsenek tiltva USB-s eszközök. UTP-vel működött, azonban költözés miatt most ez nem kivitelezhető, telefon wifijét USB-n megosztva tudom használni, de ezt ki szeretném váltani az adapterrel.ASUS P5P43 TD-PRO alaplappal.
Ha valakinek lenne valami használható ötlete, azt megköszönném, mivel asztali gépes wifi hálózat kiépítéssel még nem foglalkoztam. :S
Lehetséges, hogy kell valami általános driver is, ami engedné a wifi eszközök alkalmazását?
Eszközkezelő szerint tökéletesen működik, letiltva sincs. Előre is köszönet.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest