Aktív témák
-
eddie303
őstag
Erre a részére meg kéne taníts, mert csak elméletben tudom :) Gyakorlatban próbáltam, de nem jött össze, mert nem tudtam még akkor, hogy a flash IC egyforma kéne legyen, gyakorlatilag meg azóta nem volt rá szükségem. Akkor megcsinálta valaki ingyen, rendes volt. De volt egy olyan hülye szerencsém, hogy sosem volt rossz az image az alaplaphoz, amit elrontottam, az attól volt, mert ModBin-el beletúrtam az image-be, gondoltam, jobb lesz. Azóta azzal a progival vigyázok, s max a márkasztringet írom felül :) Akkor sikerült úgy elflashni, hogy az alaplap esetleg bebootolt, de random idõközönként indult újra. Akkor próbáltam ezt a floppys dolgot is, de mikor az awdflash odáig ért, hogy lekérdezze a flash IC típusát, indult is újra...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest