Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Mini-ITX
- OLED monitor topic
- E-book olvasók
- Pendrive probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Erre a részére meg kéne taníts, mert csak elméletben tudom :) Gyakorlatban próbáltam, de nem jött össze, mert nem tudtam még akkor, hogy a flash IC egyforma kéne legyen, gyakorlatilag meg azóta nem volt rá szükségem. Akkor megcsinálta valaki ingyen, rendes volt. De volt egy olyan hülye szerencsém, hogy sosem volt rossz az image az alaplaphoz, amit elrontottam, az attól volt, mert ModBin-el beletúrtam az image-be, gondoltam, jobb lesz. Azóta azzal a progival vigyázok, s max a márkasztringet írom felül :) Akkor sikerült úgy elflashni, hogy az alaplap esetleg bebootolt, de random idõközönként indult újra. Akkor próbáltam ezt a floppys dolgot is, de mikor az awdflash odáig ért, hogy lekérdezze a flash IC típusát, indult is újra...
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Metal topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest