Új hozzászólás Aktív témák

• Sennalacy

aktív tag

Üdv mindenkinek. Sajnos csak egy újabb kérdés... A gép post után ahogy a rendszert kéne tölteni egyből resetel és újraindul.. BIOS-ba előtte bármennyi időre belép, ott nyugodtan állítgathatok bármit. Bootolási sorrendet változtattam, először csak egy másik (rendszert tartalmazó) vincseszterre majd CD-ről próbáltam volna bootolni, a jelenség ugyanaz. Post után azonnali reset, meg sem nyikkant semmit.. nincs hibaüzenet, azonnal dob ki.
    Videokártyát kivettem betettem egy másikat ugyanaz..
    Tápra gyanakodtam még, de bármennyire néztem órákon át a biosban a feszültségei teljesen stabilak voltak.. persze ki tudja mire elég ez.
    A géppel két dolog történt aminek szerepe lehet. Az egyik, hogy komoly viharok voltak, és könnyelműen egy túlfeszültség védős elosztó mögött ugyan, de nem kapcsoltam ki és több mini áramszünetes újraindulást követően lépett fel a helyzet, hogy az egyik után ez a hiba fogadott. A másik pedig, hogy épp a tesóm vírusos gépét próbáltam meg rendbe rakni eközben, és volt pár pendrive csere a két gép között.. bár az AVG mindig leellenőrizte, de talán az is lehet az ok, mivel hardveres hiba esetén nem az összes vincsi és DVD egyszerre dobná fel a talpát.. ráadásul úgy, hogy az egyik rendszer vincsi rá sem volt dugva a villámlások idején, tehát annak kizárt hogy baja lenne, mégis ugyanazt produkálja..
    Így ha a vírusnál maradnánk, akkor felmerül a kérdés, hogy hogy orvosolható a probléma, ha eleve képtelenség bármit is elindítani rajta? Újra se tudom tenni a windows-t így mivel DVD-ről sem bootol..
    Valakinek valami használható ötlete? :F

Új hozzászólás Aktív témák