Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még két csúcsnode-dal készül erre az évtizedre a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
Üdv mindenkinek. Sajnos csak egy újabb kérdés... A gép post után ahogy a rendszert kéne tölteni egyből resetel és újraindul.. BIOS-ba előtte bármennyi időre belép, ott nyugodtan állítgathatok bármit. Bootolási sorrendet változtattam, először csak egy másik (rendszert tartalmazó) vincseszterre majd CD-ről próbáltam volna bootolni, a jelenség ugyanaz. Post után azonnali reset, meg sem nyikkant semmit.. nincs hibaüzenet, azonnal dob ki.
Videokártyát kivettem betettem egy másikat ugyanaz..
Tápra gyanakodtam még, de bármennyire néztem órákon át a biosban a feszültségei teljesen stabilak voltak.. persze ki tudja mire elég ez.
A géppel két dolog történt aminek szerepe lehet. Az egyik, hogy komoly viharok voltak, és könnyelműen egy túlfeszültség védős elosztó mögött ugyan, de nem kapcsoltam ki és több mini áramszünetes újraindulást követően lépett fel a helyzet, hogy az egyik után ez a hiba fogadott. A másik pedig, hogy épp a tesóm vírusos gépét próbáltam meg rendbe rakni eközben, és volt pár pendrive csere a két gép között.. bár az AVG mindig leellenőrizte, de talán az is lehet az ok, mivel hardveres hiba esetén nem az összes vincsi és DVD egyszerre dobná fel a talpát.. ráadásul úgy, hogy az egyik rendszer vincsi rá sem volt dugva a villámlások idején, tehát annak kizárt hogy baja lenne, mégis ugyanazt produkálja..
Így ha a vírusnál maradnánk, akkor felmerül a kérdés, hogy hogy orvosolható a probléma, ha eleve képtelenség bármit is elindítani rajta? Újra se tudom tenni a windows-t így mivel DVD-ről sem bootol..
Valakinek valami használható ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest