- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
A boot ini-be én írtam be kézzel a Vista-s sort, nem a rendszer, ezért gondolom, hogy az XP is elkezelné a boot sorrendet.
Először úgy tettem ahogy írtad, a Vista-t a második vinyó ''F'' meghajtójára tettem, aminek az lett a következménye, hogy az egész XP-s C-t hazavágta, ismeretlen partíció lett belőle. Mikor újraindítottam a gépet és megpróbáltam az eredeti XP-re bemenni, folyamatosan az XP színes futó csikja közben újraindult a gép. Mindenem eltűnt róla, lehetett újratenni mindent.
Ezért inkább, az első dive-ot lehúzva, mint C drive tettem fel a Vista-t, most mindkét rendszer C-nek látja saját magát és cvsak kézzel Biosból tudom eldönteni melyik induljon, nem boot menüből.
Új hozzászólás Aktív témák
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest