Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon kellene a segítségetek. Probléma a következő. Adott 2db 160Gb-os Sata RAID rendszer otthon. A minap többször újraindítottam, majd az utolsó windows indulásnál csomó hibát jelzett, le is fagyott és azóta nem hajlandó bootolni a rendszer. Próbáltam a legutóbbi helyes beállításos indítást---> semmi, próbáltam mindegyik féle indítást---> semmi. Csökkentett móddal körülbelül addig jut, hogy betölti az ntfs.sys, ndis.sys, mup.sys filet és utánna meghal. A javító konzolt is próbáltam, minden lehetséges parancsot, de eddig sikertelenül. Bootcfg nem akart lefutni, mert azt írta, hogy hibás a filerendszer, holott a chkdsk-t már 10szer lefutattam /p/r paranccal. Kérlek segítsetek, mert nagyon fontos adataim vannak a rendszeren. CD-ről bootolós XP-vel érdemes próbálkozni? Felismeri az a RAID-et?
Mindenféle segítő hozzászólást megköszönöm.
Levi
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest