Aktív témák
-
deedee
őstag
HÁJ!VAN EGY KIS GONDOM A TUROK 4-EL!NEM AKAR ELINDULNI A PROGI,PONTOSABBAN CSAK A JÁTÉKKÉSZÍTŐ CÉG LOGÓJA MEG A SZOKÁSOS ÖNREKLÁMOS SZÖVEG.UTÁNA EZT ÍRJA KI A GÉP:ABNORMAL PROGRAM TERMINATION.VAGY A MÁSIK tünet:a reklám logó után fekete marad a monitor és nem történik semmi,de az egér tündéri kis nyilacskája a monitor középső részén egy kb 4*8-as mezőben/ami szintén fekete/látható.persze itt sem történik semmi és a space megnyomása után a progi kilép az xp-be.a program kompatibilitás varázslóval sem értem el semmit.geforce 3 Ti200-as 128mb a végéám,talán nem komálják egymást?régóta nem játszottam már és most nosztalgiáznék mert a régebbi turok játékokat már nyomattam annó.minden segítséget előre is köszönök!
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest