Aktív témák
-
deedee
őstag
HÁJ!VAN EGY KIS GONDOM A TUROK 4-EL!NEM AKAR ELINDULNI A PROGI,PONTOSABBAN CSAK A JÁTÉKKÉSZÍTŐ CÉG LOGÓJA MEG A SZOKÁSOS ÖNREKLÁMOS SZÖVEG.UTÁNA EZT ÍRJA KI A GÉP:ABNORMAL PROGRAM TERMINATION.VAGY A MÁSIK tünet:a reklám logó után fekete marad a monitor és nem történik semmi,de az egér tündéri kis nyilacskája a monitor középső részén egy kb 4*8-as mezőben/ami szintén fekete/látható.persze itt sem történik semmi és a space megnyomása után a progi kilép az xp-be.a program kompatibilitás varázslóval sem értem el semmit.geforce 3 Ti200-as 128mb a végéám,talán nem komálják egymást?régóta nem játszottam már és most nosztalgiáznék mert a régebbi turok játékokat már nyomattam annó.minden segítséget előre is köszönök!
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest