- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Aktív témák
-
deedee
őstag
HÁJ!VAN EGY KIS GONDOM A TUROK 4-EL!NEM AKAR ELINDULNI A PROGI,PONTOSABBAN CSAK A JÁTÉKKÉSZÍTŐ CÉG LOGÓJA MEG A SZOKÁSOS ÖNREKLÁMOS SZÖVEG.UTÁNA EZT ÍRJA KI A GÉP:ABNORMAL PROGRAM TERMINATION.VAGY A MÁSIK tünet:a reklám logó után fekete marad a monitor és nem történik semmi,de az egér tündéri kis nyilacskája a monitor középső részén egy kb 4*8-as mezőben/ami szintén fekete/látható.persze itt sem történik semmi és a space megnyomása után a progi kilép az xp-be.a program kompatibilitás varázslóval sem értem el semmit.geforce 3 Ti200-as 128mb a végéám,talán nem komálják egymást?régóta nem játszottam már és most nosztalgiáznék mert a régebbi turok játékokat már nyomattam annó.minden segítséget előre is köszönök!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest