Hirdetés
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
deedee
őstag
HÁJ!VAN EGY KIS GONDOM A TUROK 4-EL!NEM AKAR ELINDULNI A PROGI,PONTOSABBAN CSAK A JÁTÉKKÉSZÍTŐ CÉG LOGÓJA MEG A SZOKÁSOS ÖNREKLÁMOS SZÖVEG.UTÁNA EZT ÍRJA KI A GÉP:ABNORMAL PROGRAM TERMINATION.VAGY A MÁSIK tünet:a reklám logó után fekete marad a monitor és nem történik semmi,de az egér tündéri kis nyilacskája a monitor középső részén egy kb 4*8-as mezőben/ami szintén fekete/látható.persze itt sem történik semmi és a space megnyomása után a progi kilép az xp-be.a program kompatibilitás varázslóval sem értem el semmit.geforce 3 Ti200-as 128mb a végéám,talán nem komálják egymást?régóta nem játszottam már és most nosztalgiáznék mert a régebbi turok játékokat már nyomattam annó.minden segítséget előre is köszönök!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest