Hirdetés
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Subscribers will have access to ongoing content updates, expected to be released every two or three months.The initial content updates will include more monsters, more weapons, additional item sets and special quests for ultimate items.
(hát azért az,hogy az updateket is csak az előfizetők kapják meg...
)Additionally, subscribers will be allowed 12 character slots instead of 3 (ez tényleg nem létszükség),access to a Hardcore mode, special PvP arenas and a PvP ladder (ahogy ez sem), the ability to bypass server queues (nem árt,ha nem kell hossz órákat várni), a shared storage space with room for 40 items instead of 20 (megint attól függ,hogy mennyire akarsz kényelmesen ellenni), the ability to create guilds, the ability to achieve officer status in guilds, and 24-hour customer support.
Az utolsó három nem rossz,de szerintem sokaknak megfelel a sima member státusz,a 24 órás vásárlói támogatás pedig alap lenne bárkinek.Összegezve szerintem az első rész elég zavaró lesz,de talán én is megveszem a játékot,ha van kivel játszani ???

Új hozzászólás Aktív témák
- SkyWatcher Virtuoso Gti 150/750 Flex Dobson távcső
- Thinkpad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)